Rouwstukken

Een mooi rouwboeket kopen in Oosterhout? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Oosterhout. Maak telefonisch een afspraak met onze bloemist via 0162-451852., zodat deze even rustig de tijd voor je kan nemen. 's Zondags nemen wij geen rouwwerk aan, indien wij geopend zijn kun je wel (telefonisch) een afspraak maken voor rouwwerk.

Hieronder vind je het assortiment aan rouwwerk bij Tuincentrum Oosterhout:

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

1 - 24 van 74 producten

Tuincentrum Oosterhout: specialist in rouwboeketten

Wanneer je een dierbare verliest, komt er een hoop op je af terwijl je hoofd daar helemaal niet naar staat. Dat begrijpen wij bij Tuincentrum Oosterhout maar al te goed en daarom vinden wij het belangrijk dat er iemand is die rustig de tijd voor je neemt. Samen met jou stellen we een passend rouwboeket samen. Dit kan veel troost bieden. Neem voordat je langskomt bij voorkeur even contact met ons op zodat wij kunnen zorgen dat er iemand is die tijd voor je vrijmaakt. Zo kunnen wij gezamenlijk de wensen en mogelijkheden rustig met jou doorspreken. Tuincentrum Oosterhout heeft al jaren ervaring met het maken van mooie rouwboeketten en rouwstukken die voor iedere begrafenis of crematie speciaal voor jou worden samengesteld. Onze bloemschikkers zetten zich graag in om met hun ervaring en jouw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van je dierbare te maken.

Rouwboeketten en andere arrangementen van onze bloemist

Bij de bloemist van Tuincentrum Oosterhout koop je prachtige boeketten die wij speciaal voor jou samenstellen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse arrangementen:

  • Rouwboeketten
  • Bruidswerk
  • Valentijnsboeketten
  • Moederdagboeketten

Tuincentrum Oosterhout staat voor je klaar in blije en verdrietige periodes. Bloemen kunnen namelijk niet alleen vrolijkheid brengen, maar ook troost bieden. Je wilt je geliefde uiteraard een zo mooi mogelijk afscheid bieden. Prachtig rouwwerk zal je daarbij helpen.

Mooie rouwbloemen voor in het rouwboeket

De bloemist van Tuincentrum Oosterhout denkt alleen in mogelijkheden, niet in beperkingen. We zullen ons best doen om een rouwboeket te maken dat aan al jouw wensen voldoet. We experimenten dan ook graag met verschillende vormen. Met welke bloemen werken we zoal? Natuurlijk gebruiken we meestal witte, rode of roze rozen. Deze hebben wij elke dag vers op voorraad. Andere mooie, klassieke rouwbloemen waar we mee werken zijn:

  • Lelies
  • Chrysanten
  • Anjers
  • Aronskelken
  • Calla’s

Maar tegenwoordig is het gebruik van deze klassieke bloemen niet altijd meer gangbaar. Het gaat vooral om de wensen van onze klanten. Wat vind jij mooi?

Nieuwsbrief