Vijver

In ons tuincentrum in Oosterhout vind je alles voor de vijver. Een vijver is een sieraad in de tuin waarvan je elke dag kunt genieten. Kom naar onze vijverafdeling en laat je verrassen door het aanbod. Heb je al een idee wat voor vijver je wilt? Je kunt bij Tuincentrum Oosterhout kiezen uit voorgevormde vijvers of je kunt zelf een vijver aanleggen met vijverfolie. Naast het aanleggen van de vijver zelf, kun je ook bij ons terecht voor allerlei accessoires voor de vijver. Wij verkopen allerlei producten voor de vijver, waaronder:

  • Vijverpompen
  • Vijverfilters
  • Waterplanten
Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Vijver aanleggen

Als je een vijver aan wilt gaan leggen, moet je eerst een keuze maken. Wil je een vijver die voorgevormd is of heb je een speciale vijvervorm in gedachten en ga je voor een vijver met vijverfolie? Je kunt bij ons terecht voor beide soorten, maar je zult eerst een keuze moeten maken over welke vissen je wilt houden. Hierover geven wij je graag advies. Een karper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Bedenk dus goed wat voor soort vijver je gaat aanleggen voordat je vissen koopt. Een vijver aanleggen kan een karwei zijn, maar met de voorgevormde kunststofvijvers van Tuincentrum Oosterhout is het prima te doen. Als je voor een vijver van vijverfolie kiest is dit wat meer werk, maar je krijgt er wel een unieke op maat gemaakte vijver voor terug! 

Vijverpompen en vijverfilters kopen

Vijverpompen en vijverfilters zijn een must voor de vijver. Zonder vijverpomp of vijverfilter wordt het water na een tijdje troebel en kan de gezondheid van je vissen achteruit gaan. Om dit te voorkomen is het van belang dat je een goede vijverpomp en vijverfilter aanschaft. De helderheid van het water en de zuurstofgraad van het water blijft dan optimaal. Kom dan naar Tuincentrum Oosterhout voor ons ruime assortiment vijverpompen en vijverfilters. Heb je geen idee wat voor vijverpomp of vijverfilter je moet aanschaffen? Onze medewerkers helpen je hier graag bij. Heb je al een vijver, maar heb je er geen optimaal plezier van door bijvoorbeeld troebel water? Neem een potje vijverwater mee naar het tuincentrum en wij geven je advies. 

vijver-vijverpomp-vijverfilter-waterplant-oosterhout-tuincentrum

Waterplanten kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Waterplanten in de vijver zijn niet alleen erg leuk, ze zijn ook nog eens erg handig! Waterplanten of vijverplanten zorgen ervoor dat het zuurstofgehalte in het water wordt verbeterd. Zij kunnen dit niet alleen en hebben dan ook een vijverpomp en vijverfilter nodig voor een optimaal resultaat. Als je geen vijverpomp of vijverfilter hebt, kan het namelijk voorkomen dat de waterplanten afsterven. Kom naar Tuincentrum Oosterhout voor een ruim aanbod aan waterplanten. 

Wil je meer weten over onze vijverafdeling? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Oosterhout of neem contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week geopend en onze medewerkers helpen je graag bij het aanleggen van een vijver. Onze medewerkers weten alles over de vijver en geven je graag tips. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Oosterhout!

Nieuwsbrief