Dierenwinkel Oosterhout

In ons tuincentrum vind je de meest complete dierenwinkel van Oosterhout en omgeving. Met een zeer ruim assortiment dierbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen bieden wij een compleet assortiment om jouw huisdier de beste zorg te geven. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar; Tuincentrum Oosterhout staat klaar voor jou en jouw dier!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Uitgebreide dierenwinkel in ons tuincentrum in Oosterhout

Vroeger werden huisdieren gehouden met een belangrijke functie. Ze hielpen bijvoorbeeld bij de jacht of gaven een sociale status. Daarnaast zorgden huisdieren er vroeger ook voor dat er geen ongedierte in huis kwam. Tegenwoordig worden huisdieren vaak gehouden voor warmte en gezelligheid. Goede verzorging voor je huisdier is dan ook erg belangrijk. Ben je op zoek naar scherp geprijsd hondenvoer, leuk speelgoed voor jouw hond, kat, of cavia, voederbakjes voor jouw huisdier, een aquarium met visjes óf een mooie mand? Je vind het allemaal in onze dierenwinkel in Oosterhout. Wij hebben een zeer ruim assortiment dierbenodigdheden voor:

  • hond(en)
  • kat(ten)
  • knaagdier(en) 
  • vogel(s)
  • vis(sen)

De gezondheid van je huisdier is natuurlijk super belangrijk voor je. Daarom verkopen wij dierenvoeding van topmerken, zoals Royal Canin. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over het beste voer voor jouw huisdier. Het is natuurlijk ook heel belangrijk dat jouw huisdier in conditie blijft. Leuke speeltjes kunnen daarbij helpen. Een bal voor de hond bijvoorbeeld of een muisje aan een stok voor de kat. Heb je advies nodig over welke producten geschikt zijn voor jouw huisdier? Onze medewerkers helpen je graag verder!  

Alles voor uw huisdier vindt u bij GroenRijk Oosterhout

Buitenvogels bij onze petshop in Oosterhout

Bij Tuincentrum Oosterhout zorgen we voor dieren. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een breed assortiment voor vogels. Het houden van een parkiet, kanarie of papegaai is hartstikke leuk. Bij ons koop je goede voerbakjes, vogelkooien, drinkbakjes, spiegeltjes, schelpenzand en voeding. Maar we laten ook de buitenvogels niet in de kou staan. We strijden ervoor om van iedere tuin een vogelvriendelijke plaats te maken. Daarom koop je in onze dierenwinkel in Oosterhout nestkastjes, vogelhuisjes, vogelbadjes, strooivoer, vetbollen, mezenbollen en pinda’s. Wij geven voorlichting over het vogelvriendelijk maken van de tuin in ons tuincentrum in Oosterhout.

Wil je onze dierenwinkel in Oosterhout bezoeken?

Alles voor jouw huisdier vind je bij Tuincentrum Oosterhout! Ben je al tijden op zoek naar een complete dierenwinkel in de buurt van Oosterhout? Stop dan nu met zoeken en kom langs bij Tuincentrum Oosterhout! Wij hebben alles wat je nodig hebt om het leven van uw lieve huisdier zo comfortabel mogelijk te maken. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wanneer je langskomt in ons mooie tuincentrum kun je meteen kijkje nemen op onze andere afdelingen met kamerplanten, tuinplanten en woonaccessoires. Vergeet ook zeker onze lunchroom De Proeftuin niet, want hier kun je genieten van een heerlijke kopje koffie of een lekker broodje. Maak van jouw bezoekje aan ons tuincentrum een echt uitje. Graag tot ziens bij Tuincentrum Oosterhout!

GroenRijk Oosterhout | Dierenwinkel

Nieuwsbrief