Tuingereedschap

Wil je tuingereedschap kopen en woon je in de buurt van Breda? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Oosterhout voor een breed aanbod tuingereedschap van verschillende merken, zoals Talen Tools en Gardena. Maak het tuinieren een stuk leuker en gemakkelijker door tuingereedschap te gebruiken. Het maakt niet uit of dat dan handgereedschap is of elektrisch tuingereedschap. Iedereen wordt toch blij van een tuin die goed wordt onderhouden en er netjes uitziet? 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Het tuingereedschap assortiment bij Tuincentrum Oosterhout

Het is een cliché maar daarom zeker niet minder waar: goed tuingereedschap is het halve werk en daar weten wij bij Tuincentrum Oosterhout alles van. Om die reden hebben wij voor iedere tuinklus wel speciaal en bewust geselecteerd tuingereedschap in ons assortiment. Iedere tuinklus kent zijn eigen gereedschap. Een bats schep en een spade, het zijn beide scheppen. Toch zit er een verschil tussen deze twee. Een spade gebruik je voor grondwerkzaamheden, zoals spitten en een bats schep is echt gemaakt om mee te graven. Wat vind je nog meer in ons tuingereedschap assortiment?

  • Snoeigereedschap: handgereedschap en elektrisch gereedschap voor de tuin
  • Grasgereedschap, zoals grasmaaiers, elektrische grasmaaiers etc.
  • Bewateringsgereedschap, zoals tuinslangen, sproeiers slangenwagens, slanghaspels, sprinkler systemen, regentonnen en meer!

Diverse soorten tuingereedschap vindt u bij GroenRijk Oosterhout

Onderhoudsmiddelen voor jouw tuingereedschap kopen in Oosterhout 

Ook voor onderhoudsmiddelen voor de grasmaaier of snoeigereedschap ben je bij Tuincentrum Oosterhout aan het juiste adres. Goed tuingereedschap moet ook goed blijven! Ga daarom op een juiste manier om met de snoeischaren, grasmaaier en ander tuingereedschap en geef ze de zorg die ze nodig hebben. Zorg dat je ze goed schoon en droog opbergt en controleer zo nu en dan de snijbladen. Zijn er onderdelen toe aan vervanging of moet er iets geslepen worden? Doe dat dan op tijd om de levensduur van het tuingereedschap te verlengen en schade aan bomen of planten te voorkomen. Heb je een spade? Zet deze dan nooit op de grond. Het beste is om dit soort tuingereedschap neer te leggen of op te hangen. Zo voorkom je schade aan het gereedschap.

Merken tuingereedschap bij Tuincentrum Oosterhout

In ons tuincentrum vind je tuingereedschap van de merken Gardena en Talen Tools. Beide merken zijn inmiddels erg bekend als het gaat om tuingereedschap en zijn van zeer goede kwaliteit. Van handgereedschap tot elektrisch tuingereedschap: hier zal vast en zeker wat voor jou tussen zitten. Mocht er een bepaald product niet op voorraad zijn, vraag er dan naar bij één van onze medewerkers. Wij van Tuincentrum Oosterhout hebben namelijk de mogelijkheid om de producten van deze merken voor jou te bestellen. 

Tuingereedschap kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Kom voor advies over het juiste tuingereedschap, vragen over de staat van jouw tuingereedschap en de aanschaf van nieuw tuingereedschap langs bij ons in het tuincentrum in Oosterhout. De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag verder en weten alles over ons tuingereedschap. Wanneer je naar ons tuincentrum komt, kun je meteen kijkje nemen op onze tuinplanten en kamerplanten afdeling. Bekijk onze openingstijden en plan gelijk de route om een bezoekje te brengen!

Nieuwsbrief