Knaagdieren

Knaagdieren hebben een goede verzorging nodig. Bij de dierenwinkel van Tuincentrum Oosterhout kun je terecht voor alle benodigdheden om jouw konijn, hamster, cavia of ratje goed te kunnen verzorgen. Wij verkopen onder andere de volgende producten voor de verzorging en gezondheid van jouw knaagdier:

  • Hokken
  • Voer
  • Speelgoed voor knaagdieren
Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Hokken voor knaagdieren

Knaagdieren brengen in de meeste gevallen een groot deel van hun leven door in hun hok. Het is dan ook van groot belang dat het hok dan ook past bij jouw knaagdier. Voor konijnen verkopen wij hokken voor binnen en buiten, maar zorg ervoor dat het hok voor jouw konijn groot genoeg is zodat het konijn genoeg leefruimte heeft. De hamsterhokken die wij verkopen zijn ruim en van goede kwaliteit. Je kunt ervoor kiezen om wat leuke tunnels te bevestigen aan de hamsterkooi zodat de hamster wat rond kan rennen. Ook een loopwiel is belangrijk, zo krijgen de hamsters genoeg beweging. Cavia's kunnen niet goed in hun eentje leven en hebben dus een hok nodig dat groot genoeg is voor twee cavia's. 

Alles voor knaagdieren vindt u in de dierenwinkel van GroenRijk Oosterhout

Knaagdierenvoer 

Knaagdierenvoer is belangrijk voor de gezondheid van je knaagdier. Met het juiste voer houdt jij jouw knaagdier fit en gezond. De voeding van een konijn bestaat voor 80% uit hooi en gras. Het is de bedoeling dat konijnen onbeperkt toegang hebben tot hooi of gras. Onbeperkt hooi en gras is goed voor de darmen van jouw konijn. Voor hamsters is het voldoende om samengesteld hamstervoer in de winkel te kopen. Hamsters houden echter wel van diversiteit, dus zorg ervoor dat ze niet altijd hetzelfde eten. Cavia's eten het liefste een goede balans van hooi, groente en brokken. Kom voor het beste voer voor jouw knaagdier naar de dierenwinkel van Tuincentrum Oosterhout. 

Speelgoed voor knaagdieren

Voor jouw konijn is een zandbak een leuke optie als speelgoed. Konijnen houden van graven en kunnen zo goed een deel van hun tijd doden. Ook een kattenspeeltunnel kan je konijn erg leuk vinden. De ene cavia vindt spelen leuker dan de andere. Kijk dus altijd een beetje aan of jouw cavia van spelen houdt. Wij verkopen verschillende soorten caviaspeelgoed waar je cavia gegarandeerd lang zoet mee is. De meeste hamsters houden wel van een beetje vermaak. Hamsters zijn vaak niet veeleisend als het gaat om speelgoed, maar zorg er wel altijd voor dat het speelgoed veilig is en geschikt voor hamsters.

Alles voor knaagdieren vindt u in de dierenwinkel van GroenRijk Oosterhout

Vragen over ons aanbod knaagdierenverzorging?

Mocht je vragen hebben over ons aanbod knaagdierenverzorging, dan kun je altijd langskomen in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Breda, Teteringen en Geertruidenberg. Ook kun je natuurlijk altijd contact opnemen, onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Ben je naast knaagdierenverzorging ook op zoek naar producten om een hond of kat te verzorgen? Kijk dan eens bij ons aanbod voor honden en katten. Naast onze uitgebreide dierenafdeling, vind je bij ons natuurlijk ook een zeer ruim aanbod met tuinplanten en kamerplanten. Breng dus een bezoek aan ons tuincentrum én geniet ook nog eens van een heerlijk kopje koffie in De Proeftuin. Bekijk onze openingstijden en dan zien we je hopelijk snel bij Tuincentrum Oosterhout!

 

Nieuwsbrief