Tuinplanten

Wil je tuinplanten kopen in Oosterhout, nabij Dongen en Raamsdonkveer? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Oosterhout! Heeft jouw tuin een opfris beurt nodig, dan ben je misschien op zoek naar eenjarige planten of vaste planten? Wekelijks worden er tuinplanten vers bij ons aangeleverd, zodat je altijd de planten hebt die passen bij het seizoen. Ons assortiment tuinplanten bestaat onder andere uit:

Gespecialiseerde medewerkers

Onze medewerkers in het tuincentrum zijn specialisten en kunnen je alles vertellen over iedere tuinplant. Zij geven je ook graag advies over deze planten met betrekking tot jouw persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld tuinplanten plaatsen in een tuin met weinig zonlicht? Of heb je geen tuin, maar een balkon of dakterras met juist veel zon? Voor iedere situatie zijn er tuinplanten te vinden die daar bij passen. Kom gerust eens langs bij Tuincentrum Oosterhout, nabij Breda, Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Raamsdonksveer, Teteringen, Hank, Nieuwendijk, Prinsenbeek en Tilburg, wij helpen je graag! Meer informatie over het aanbod aan planten die wij verkopen in het voorjaar, zomer, herfst en in de winter kun je hieronder lezen, al is dit slechts een korte omschrijving of kleine greep uit ons assortiment. 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Populaire tuinplanten kopen

Wil je weten welke tuinplanten op dit moment populair zijn? Kom dan naar ons tuincentrum in Oosterhout om buitenplanten te kopen. In het najaar vind je bijvoorbeeld de Skimmia, Siergrassen en Hebe in ons assortiment en is het de tijd om voorjaarsbloembollen te planten. In het voorjaar vind je volop eenjarige planten, ook wel perkplanten genoemd, in ons tuincentrum. Wij spelen in op de seizoenen en zo kun je altijd de juiste tuinplanten bij ons vinden.

Tuincentrum Oosterhout | Tuinplanten

Tuinplanten in het voorjaar

In het voorjaar komen de kriebels om tuinplanten te plaatsen natuurlijk weer naar boven. Er zijn dan ook ontzettend veel tuinplanten voor in het voorjaar beschikbaar. Wat dacht je van bloembollen in de grond plaatsen waar de meest prachtige en veelal kleurrijke bloemen uitkomen? Of een hangmand waarin je vrolijke bloemen plaatst. In het voorjaar draait het om kleur in de tuin brengen en daarvoor hebben wij een zeer ruim aanbod bij ons tuincentrum, nabij Breda, Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Raamsdonksveer, Teteringen, Hank, Nieuwendijk, Prinsenbeek en Tilburg, beschikbaar. Kom vooral eens langs en dan helpen wij je een echte lentesfeer te creëren met tuinplanten! 

Bloeiende tuinplanten zomer: zomerbloeiers 

Voor ons als tuinplantenleverancier in Oosterhout zijn het voorjaar en de zomer mooie seizoenen, alles groeit en bloeit volop! Hieronder enkele tuinplanten die bloeien in de zomer:

Zit de plant die je zoekt er nou niet bij? Dan betekent dat niet dat wij die niet hebben, vrijwel alle tuinplanten kunnen wij leveren!

Buitenplanten winter: (winterbloeiers)

Er zijn niet heel veel tuinplanten die bloeien in de winter, maar zeker voldoende om de tuin helemaal mee vol te kunnen zetten! Wat dacht je van:

  • Diverse Bergenia's zoals de Bressingham White (Schoenlappersplant)
  • Diverse Euphorbia's zoals de Amygdaloides purpurea (Wolfsmelk)
  • Verschillende soorten siergras zoals Festuca's glauca elijah blue en Festuca gautieri (Zwenkgras)
  • Skimmia's
  • Mahonia's

Voor meer winterharde tuinplanten ben je altijd welkom bij ons in het tuincentrum in Oosterhout.

Tuincentrum Oosterhout | Winter tuinplanten

Tuinplanten in de herfst

Ook in de herfst zijn er tuinplanten die je kunt plaatsen. Vergeet ook niet dat planten in de herfst de meest prachtige kleuren aan kunnen nemen. Van rood tot bruin en geel. Dat geeft een prachtig geheel! Kom voor advies voor geschikte tuinplanten in de herfst vooral eens langs bij ons tuincentrum in Oosterhout. 

Iedere week een andere plant in de aanbieding!

Zoek je een paar goedkope tuinplanten? Bij Tuincentrum Oosterhout hebben we de weekaanbieding. Iedere week is er een nieuwe plant in de aanbieding die past bij het seizoen. Benieuwd welke planten er nu in de aanbieding zijn? Kom dan langs in onze winkel!

Tuinplanten kopen in de buurt bij Tuincentrum Oosterhout

Kom gerust langs als je twijfels hebt over de kleine of grote tuinplanten die je wilt aankopen voor jouw tuin. Mocht je vragen hebben over een plant die er al jaren staat of ben je gewoon op zoek naar een paar mooie nieuwe aanwinsten voor de tuin? Onze medewerkers staan voor je klaar! Je kunt ons ook altijd even bellen: 0162-451852 of stuur een mail naar: info@tuincentrumoosterhout.nl. Ons tuincentrum is goed te bereiken vanuit onder andere Breda, Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Raamsdonksveer, Teteringen, Hank, Nieuwendijk, Prinsenbeek en Tilburg. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum Oosterhout

 

Meer over vaste planten

 

 

Nieuwsbrief