Vissen

Vissen zijn een geliefd huisdier in Nederland. Je kunt ze houden in een aquarium, vijver of een vissenkom. Bij Tuincentrum Oosterhout kun je terecht voor alle benodigdheden voor je vissen. Wij verkopen onder andere de volgende producten: 

  • Aquarium
  • Benodigdheden voor een gezond aquarium
  • Vissenvoer
Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Aquarium voor vissen

Voordat je besluit dat je vissen wilt gaan kopen, is het van belang goed te weten welke voorbereidingen je moet treffen. Een van de eerste stappen is de aanschaf van een aquarium of vissenkom. Wij verkopen verschillende aquaria in allerlei groottes en vormen. Een vis heeft ongeveer 5 liter water bewegingsruimte nodig. Mocht je meer vissen willen, dan is het nodig om een groter aquarium aan te schaffen. Een vissenkom is prima voor een goudvis, maar bijvoorbeeld tropische vissen stellen iets meer eisen. 

Benodigdheden voor een gezond aquarium of vissenkom

Nadat je een aquarium of vissenkom hebt gekocht, moet je deze gaan inrichten. Er moeten natuurlijk vissen in, maar vergeet de details niet! Om het water in het aquarium schoon en gefilterd te houden, is het nodig om een pomp en waterplanten in het aquarium te plaatsen. Deze reinigen het water en zorgen ervoor dat het water fris blijft. Sommige vissen komen uit regio's waar het warm is, er moet dan ook een verwarming worden aangesloten op het aquarium. Ook moet je gaan nadenken over de bodembedekking. Er bestaan verschillende soorten met elk zo hun voordelen. Ook aquariumornamenten zoals bijvoorbeeld een huisje of schatkist zorgen ervoor dat jouw vissen gelukkig blijven. In een huisje kunnen zij zich namelijk goed terugtrekken.

Vissen kopen | GroenRijk Oosterhout

Vissenvoer

Met het juiste vissenvoer blijven vissen sterk en gezond. Zo kun je nog langer genieten van jouw aquarium of vissenkom vol met vissen! Een goudvis eet het liefst dagelijks wat vissenvoer. Bij een goudvis moet het vissenvoer opgegeten zijn voordat het op de bodem ligt. Wij hebben een ruim assortiment aan vissenvoer voor allerlei verschillende vissen. 

Vissen benodigdheden kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Bij Tuincentrum Oosterhout verkopen wij bijna alles wat je nodig hebt om jouw vissen gezond en gelukkig te houden. Kom langs in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Dongen, Hespelaar en Stuivezand voor ons complete aanbod. In onze dierenwinkel vind je naast producten voor vissen ook alle benodigdheden voor kat, hond en knaagdier! Tot gauw bij Tuincentrum Oosterhout!

Nieuwsbrief