Bloemen

Een bloemenwinkel bezoeken in Oosterhout? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Oosterhout. Bij ons vind je een mooi assortiment verse bloemen, prachtige boeketten, liefdevolle bruidsboeketten en mooie rouwarrangementen.

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

1 - 24 van 74 producten

De bloemenwinkel van Tuincentrum Oosterhout

Bij ons in het tuincentrum kun je dagelijks verse bloemen verwachten. Wij hebben altijd een paar mooie boeketten voor je klaarstaan in onze bloemenwinkel, maar wij kunnen uiteraard ook een boeket voor jou samenstellen. Het samenstellen van boeketten gaat alleen op bestelling, hiervoor kun je onze bloemenshop bellen of langskomen. Wij bezorgen ook bloemen in Oosterhout en omgeving; dit tegen een geringe vergoeding. Je kunt de bloemen telefonisch bestellen of in de winkel! Onze levertijd is slechts één dag. De bloemen die wij in onze boeketten verwerken zijn de mooiste van het huidige seizoen! ’s Zomers werken wij bijvoorbeeld veel met zonnebloemen en rozen, terwijl we in het voorjaar onder andere tulpen en narcissen gebruiken. Rond de kerstdagen versieren we onze boeketten met vrolijke slingers, kerstballen en andere decoraties. We werken ’s winters met bloemen als de Amaryllis, Ilex en de Kerstroos. Ook onze herfstboeketten zijn heel leuk! We combineren oranje bloemen als Euphorbia en Physalis met rozenbottels en eikenblad. Onze najaarsboeketten zorgen voor een warme sfeer in huis, wanneer het buiten kouder wordt.

Diverse bloemenarrangementen bij onze bloemist in OosterhoutGeen fotobeschrijving beschikbaar.

Bij bloemenwinkel van Tuincentrum Oosterhout kun je ook zelf boeketten laten samenstellen. Heb je binnenkort een verjaardag, een babyshower of een ander feestje? Bloemen doen het altijd goed als cadeau. Laat een persoonlijk boeket samenstellen door zelf de bloemen uit te kiezen. De keuze is enorm! Natuurlijk zullen onze bloemisten je voorzien van deskundig advies. Wij bieden ook diverse arrangementen aan, zoals:

  • Bruidsboeketten
  • Ander bruidswerk
  • Moederdagboeketten
  • Valentijnsboeketten
  • Rouwboeketten

Voor iedere gelegenheid maken wij een passend boeket.

Jouw bruiloft nabij Oosterhout laten versieren met bloemen?

Ga je binnenkort trouwen en heb je nog geen bloemist gevonden die de trouwlocatie nabij Oosterhout gaat aankleden? Stop met zoeken! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bruidswerk. Van bruidsboeketten tot tafelstukken of zelfs corsages; wij maken het voor jou. Zo maak je de mooiste dag van je leven nog net even iets mooier!

Rouwboeketten bij Bloemenwinkel Tuincentrum Oosterhout

Ben je iemand uit je naaste omgeving verloren en zoek je een bloemist die de situatie begrijpt, tijd voor je maakt en een mooi rouwboeket of rouwstuk voor je kan samenstellen met prachtigste bloemen? In dat geval ben je bij Tuincentrum Oosterhout aan het juiste adres. Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar tel: 0162-451852, zodat we even rustig met je kunnen gaan zitten.

Nieuwsbrief