Tuinverlichting

Tuinverlichting kopen nabij Dongen, Breda of Reijen? Kom naar tuincentrum Tuincentrum Oosterhout! Met de juiste tuinverlichting breng je de tuin, het balkon of het terras echt tot leven. Buitenverlichting is niet alleen praktisch en veilig maar je kunt er ook goed de aandacht mee vestigen op een mooi tuinbeeld, een vijver of een mooie plek in de tuin. Wij hebben een groot assortiment buitenverlichting in ons tuincentrum in Oosterhout direct uit voorraad leverbaar. De soorten tuinverlichting die wij aanbieden:

  • Kunststof buitenverlichting
  • RVS buitenverlichting
  • Aluminium buitenverlichting
  • LED buitenverlichting
  • Zonne-energie buitenverlichting
  • Zwakstroom buitenverlichting
  • Licht- of bewegingssensoren buitenverlichting
Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Kunststof, RVS of aluminium tuinverlichting

Tuinverlichting voor buiten moet wel van het juiste materiaal zijn gemaakt om roest en kortsluiting te voorkomen. Wij hebben daarom in ons tuincentrum nabij Breda en Dongen een ruim assortiment buitenverlichting van kunststof, aluminium en RVS. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor buiten in de tuin en zijn erg duurzaam!  

Tuinverlichting vindt u bij GroenRijk Oosterhout

LED tuinverlichting

LED tuinverlichting voor buiten wordt steeds populairder. Enkele jaren geleden was LED tuinverlichting niet sfeervol en daarom werd het bijna niet verkocht en aangeboden. De techniek heeft niet stil gestaan en toen er een verbod kwam op gloeilampen boven de 60 Watt is alles in een stroomversnelling geraakt. LED buitenverlichting is verkrijgbaar in sfeervolle tinten, is zeer energiezuinig en een stuk duurzamer dan halogeen of gloeilampen. Bij ons in het tuincentrum in Oosterhout vind je een ruim aanbod aan LED buitenverlichting en ook vind je bij ons diverse LED buitenlampen op zonne-energie.

Tuinverlichting op zonne-energie

De meest duurzame vorm van tuinverlichting is natuurlijk buitenverlichting op zonne-energie. In ons tuincentrum nabij Breda en Dongen vind je tuinverlichting op zonne-energie in verschillende varianten. Zowel grotere lampen om veel te verlichten als wat kleinere lampen als sierverlichting. Tuinverlichting op zonne-energie is bij ons verkrijgbaar in een klassieke- en moderne uitstraling. Kom vooral eens langs om de verschillende opties voor de tuin te bekijken. 

Verlichting op zwakstroom en verlichting met sensor

In de tuin is zwakstroom niet meer weg te denken. De lampen zijn eenvoudig te installeren, hebben een laag energieverbruik en zijn veilig. Vooral de kleine tuinverlichting, vaak op spies, zijn prachtig om de tuin of vijver mee te belichten. Ook onze tuinlampen op zwakstroom zijn verkrijgbaar in een klassieke- en moderne uitstraling. Voor ieder wat wils! Buitenlampen met een sensor gaan pas branden als ze ingesteld zijn op een bepaalde lichtsterkte of bewegingsafstand. Wordt het buiten donker dan springt het buitenlicht vanzelf aan, is er een bewegend voorwerp binnen de straal die ingesteld is dan wordt de bewegingssensor in werking gesteld. Bijkomend voordeel is dat deze lampen energiezuinig zijn, omdat ze alleen werken bij ingestelde activiteiten. Bij sommige modellen is ook in te stellen hoe gevoelig de sensor moet zijn zodat de buitenverlichting niet voor elk blad dat langs waait aan gaat.

Tuinverlichting vindt u bij GroenRijk Oosterhout

Kom voor tuinverlichting naar Tuincentrum Oosterhout

Het is niet zo te zeggen dat het ene soort buitenverlichting beter is dan het andere. Het is vaak afhankelijk van je persoonlijke situatie en voorkeuren. Het is ook vaak een goed idee om verschillende soorten tuinverlichting te combineren. Zo heb je van alles wat! Voor meer informatie over persoonlijk advies voor de tuin kun je contact opnemen met ons of kom eens langs in ons tuincentrum. Voor vele soorten tuinverlichting ben je bij ons tuincentrum Tuincentrum Oosterhout nabij Breda en Dongen helemaal aan het juiste adres. Meer informatie of wil je graag advies? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag! 

Nieuwsbrief