Barbecues

Op zoek naar een barbecue in Oosterhout nabij Dommelbergen, Dongen of Vrachelen? Kom dan eens langs bij ons tuincentrum Oosterhout. Wij hebben een ruim aanbod barbecues:

  • Gasbarbecues
  • Houtskoolbarbecues 
  • Elektrische barbecues.

Je kunt bij ons terecht voor zowel A-merk barbecues van hoogstaande kwaliteit zoals Weber maar ook voor goedkopere barbecues kunnen we je van dienst zijn. Naast de barbecues bieden wij ook een ruim assortiment aan barbecue accessoires, zoals vleestangen, houtkoolstarters, barbecuesets en aanmaakproducten. Je kent het gezegde 'goed (barbecue)gereedschap is het halve werk'!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Verschillende soorten barbecues

Bij ons tuincentrum vind je verschillende soorten barbecues. Iedere barbecue heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is maar net wat je zoekt en bij jou past. Wij helpen je graag de juiste barbecue te vinden die bij op jouw wensen aansluit. We verkopen zowel grote barbecues waarop je zelfs voor grote groepen kunt barbecueën als kleinere barbecues voor in de tuin of zelfs voor op een balkon.

barbecue barbecuebarbecue

Houtskoolbarbecues

Voor de echte klassieke barbecue liefhebber is een houtskoolbarbecue de beste keuze. De houtskoolbarbecue geeft door het gebruik van kolen een authentieke rokerige smaak aan alles wat je erop bereidt. Dit is niet te vergelijken met het barbecueën op een ander soort barbecue. Ook de prijs kan een reden zijn om voor een houtskoolbarbecue te kiezen. Deze ligt vaak een stuk lager dan bij andere soort barbecues. Daarnaast hebben wij van verschillende merken houtskoolbarbecues in het assortiment. 

Gasbarbecues

De gasbarbecue heeft een paar voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Ten eerste is een gasbarbecue vrijwel direct gebruiksklaar en wordt daardoor sneller 'even' gebruikt. Ten tweede werkt een gasbarbecue heel schoon, je hoeft geen kolen te gebruiken. Ten derde is de temperatuur van een gasbarbecue gemakkelijk te regulieren. 

Elektrische barbecues

Dan hebben we nog de elektrische barbecue en ook deze heeft zijn eigen voordelen ten opzichte van andere barbecues. Elektrische barbecues ontwikkelen minimale rook en zijn vaak klein van stuk. Dat maakt ze goed geschikt voor barbecueën op een balkon, klein terras of om mee te nemen naar een barbecue-feestje. Elektrische barbecues komen ook snel op temperatuur en zijn ook goed te regulieren qua temperatuur. 

Barbecue accessoires

Om de barbecuebeleving compleet te maken, zijn goede barbecue-accessoires onmisbaar. Deze maken het bij het barbecueën op iedere soort barbecue heel aangenaam. In ons tuincentrum vind je complete barbecuesets, maar ook losse barbecue thermometers, barbecuetangen, barbecuevorken, barbecuespitten, barbecuepannen en barbecueschalen. 

Weber BBQ Oosterhout

In ons assortiment vind je veel Weber producten omdat wij achter de hoogstaande kwaliteit staan van deze leverancier. Bij Weber staan design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden is een garantie van 5 jaar geen enkel probleem want de barbecues hebben een hele lange levensduur! In 1952 werd de eerste kogelvormige Weber barbecue geboren, vanaf dat moment zijn de barbecues en accessoires alleen maar beter geworden. Genieten zul je zeker van de nieuwste accessoires en BBQ's van Weber met de hipste kleuren en designs!

Kom voor barbecues naar Tuincentrum Oosterhout

Voor een barbecue, in verschillende soorten, merken, prijsklassen en soorten kom je langs bij ons tuincentrum in Oosterhout. Klik op één van de onderstaande categorieën voor meer informatie over ons barbecue-assortiment. Heb je specifieke vragen? Kom dan gerust bij ons langs of neem per telefoon of per e-mail contact met ons op!

Nieuwsbrief