Gasbarbecues

Woon je in de buurt van Hoogeind, Dommelbergen of Vrachelen en ben je op zoek naar een gasbarbecue? Kom dan naar Tuincentrum Oosterhout voor een ruim assortiment met gasbarbecues en buitenkeukens van onder andere Weber. 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Alles over gasbarbecues

Naast elektrische barbecues en houtskoolbarbecues hebben wij ook gasbarbecues zijn er in diverse soorten en maten. Het maakt bijvoorbeeld niet uit of je een gasbarbecue voor thuis zoekt of bijvoorbeeld één voor op de camping. Tegenwoordig zijn er namelijk ook wat compactere gasbarbecues te koop. Of wat dacht je van tafelmodellen of luxe buitenkeukens. De keuze is ruim, dus hier zal bij Tuincentrum Oosterhout vast een favoriet voor je tussen zitten. Het buiten leven wordt steeds populairder en daarom wordt barbecueën ook steeds populairder. Vlees een dag laten marineren om vervolgens de dag daarna langzaam te laten garen is een echte trend. Op deze manier krijg je heerlijk sappig en smaakvol vlees. Dit kun je perfect doen met een gasbarbecue! 

Waarom een gasbarbecue kopen bij ons tuincentrum in Oosterhout?

Een gasbarbecue kopen in Oosterhout bied je enkele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue: 

  • Een gasbarbecue is vrijwel direct klaar voor gebruik en wordt daarom vaker gebruikt.
  • Met een gasbarbecue heb je geen rommel, zoals kolen bij een houtskoolbarbecue. 
  • De temperatuur van een gasbarbecue is snel en eenvoudig te regelen. Zo kun je op de gewenste temperatuur het vlees bereiden.
  • Wist je dat gasbarbecues een stuk milieuvriendelijker zijn dan andere barbecues?
  • Barbecueën op gas is ten eerste super lekker, maar daarnaast ook gemakkelijk én veilig.

Er zitten ook nadelen aan een gasbarbecue, al worden die niet door iedereen zo ervaren. Het 'gevoel', de kunst van het aanmaken van een goed barbecuevuur en de charme die daarbij horen, dat beleef je niet met een gasbarbecue. Dit is voor de meeste mensen echter geen bezwaar, wat vindt jij?

Gasbarbecues kopen bij GroenRijk Oosterhout

Gasbarbecues bij Tuincentrum Oosterhout

Bij ons tuincentrum in Oosterhout vind je tijdens het barbecueseizoen een mooi aanbod gasbarbecues van Weber. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van een barbecue die bij jou en jouw wensen past. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en kom snel eens langs om barbecue-inspiratie op te doen.

 

Nieuwsbrief