Over Tuincentrum Oosterhout

Kom langs bij Tuincentrum Oosterhout, hét tuincentrum van Oosterhout en omgeving, met meer dan 7.000 m² winkelplezier! Wij zijn een tuincentrum, bloemist, vijverspecialist en dierenwinkel in één. Ook op het gebied van woonaccessoires hebben wij een breed assortiment te bieden. Je kunt bij ons gratis parkeren en de kinderen kunnen zich vermaken in het speelparadijs. Graag tot snel voor een compleet dagje uit bij Tuincentrum Oosterhout.

Assortiment Tuincentrum Oosterhout

In het tuincentrum verkopen wij enkel de beste merken op het gebied van tuinartikelen. Denk hierbij aan Gardena tuingereedschap, Weber barbecues, Bolsius kaarsen en Pokon plantverzorging. Daarnaast zit je bij ons natuurlijk ook goed voor tuinmeubelen van goede kwaliteit, kleurrijke en groene buitenplanten en mooie grote of kleinere binnenplanten. Bekijk ons aanbod online of kom langs in het tuincentrum in Oosterhout. 

Het mooie tuincentrum Oosterhout

Faciliteiten in het tuincentrum

Tuincentrum Oosterhout is een compleet tuincentrum met diverse faciliteiten. Je kunt bij ons terecht voor diverse groen artikelen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in snijbloemen en het samenstellen van boeketten. Daarnaast is Tuincentrum Oosterhout een zeer persoonlijk tuincentrum, wij staan bekend om onze persoonlijke hulp, advies en begeleiding van A tot Z. Al onze medewerkers zijn zeer gekwalificeerd en kunnen je altijd van advies voorzien. Kom langs bij Tuincentrum Oosterhout voor een hele beleving en een compleet dagje uit, waarbij je gebruik kunt maken van de proeftuin bij de lunch en de kinderen uit kunnen razen in het speelparadijs. 

Tuincentrum Oosterhout, goed bereikbaar vanuit heel Noord-Brabant

Bij Tuincentrum Oosterhout kun je gratis parkeren, wat betekent dat je voordelig bij ons kunt komen winkelen, ook als je niet in Oosterhout woont. Ons tuincentrum is goed bereikbaar vanuit Breda, Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Raamsdonksveer, Teteringen, Hank, Nieuwendijk, Prinsenbeek en de rest van Noord-Brabant. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus je kunt langskomen wanneer je wil. Graag tot snel bij Tuincentrum Oosterhout!

 

Nieuwsbrief