ScentChips

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die jouw huis voor een lange tijd heerlijk laten ruiken. Heb je bijvoorbeeld huisdieren of frituur je weleens in huis? Dan zijn ScentChips voor jou de oplossing!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

ScentChips

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke geur verspreid door het huis die lang blijft langen. De ScentChips plaats je in de ScentBurner en dan ontstaat de heerlijke geur. De ScentChips zijn in heel veel verschillende geuren beschikbaar, er zitten er altijd wel een paar voor jou bij! Je kunt in de ScentBurner drie of vier ScentChips plaatsen die dan ongeveer acht uur blijven geuren. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde ScentChips in de ScentBurner te doen, of zelfs drie verschillende geuren combineren. Zo creëer je jouw eigen geursensatie in huis. Mocht je met Kerst een kunstkerstboom hebben, kun je door middel van de 'Pine' ScentChips toch nog een heerlijke kerstgeur in huis krijgen! 

ScentChips verkooppunt

Tuincentrum Oosterhout is één van de verkooppunten van de ScentChips. Je kunt bij ons de ScentChips zelf en de ScentBurner (theelicht) kopen. In Tuincentrum Oosterhout hebben wij een ScentChips stelling met maar liefst 90 verschillende geuren. Je kunt bij ons een formaat doosje uitzoeken waarna je deze kunt vullen met de gewenste geuren. Het kleinste doosje dat wij verkopen kost €3,95. Wij verkopen onder andere de volgende geuren:

  • Citronella: ideaal om muggen te bestrijden!
  • Pumpkin: heerlijk op in de herfstperiode te laten geuren
  • Peach: een echte zomerse geur in uw huis
  • Firesde: eerlijke geur voor de winteravonden

Zo verkopen wij ScentChips die passen bij ieder seizoen! Mocht je in de zomer juist zin hebben in een heerlijke dennengeur, dan kan dit natuurlijk ook!

ScentBurner

De Scentburner is nodig om de ScentChips te kunnen gebruiken. De ScentBurner verkopen wij in ons tuincentrum in Oosterhout. Deze verkopen wij in verschillende maten, kleuren en vormen! Zo kun je niet alleen de geur zelf kiezen, maar ook de ScentBurner volledig aan jouw interieur aanpassen. De collectie wisselt elke periode, maar er zijn altijd een stuk of tien verschillende ScentBurners te koop. 

ScentChips koop je bij Tuincentrum Oosterhout

Voor ons complete aanbod ScentChips en ScentBurners ben je van harte welkom in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Breda, Tilburg en Kaatsheuvel. Voor vragen kun je terecht bij een van onze medewerkers of je kunt contact met ons opnemen. 

Wil je meer sfeer in de huiskamer? Neem dan ook eens een kijkje bij ons aanbod kaarsen en kussens! 

Nieuwsbrief