Kussens

Kussens zijn een handig redmiddel als je nog niet toe bent aan een nieuwe bank, maar wel de woonkamer wilt opfrissen met wat sfeerartikelen. Kom naar Tuincentrum Oosterhout voor ons ruime aanbod kussens! 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Kussens koop je bij Tuincentrum Oosterhout

Voor mooie kussens op de bank, bed of zelfs voor buiten kun je terecht bij Tuincentrum Oosterhout. Wij verkopen kussens van klein tot groot en gemaakt van verschillende materialen. Door kussens te kopen die goed bij je interieur passen wordt de huiskamer een mooi geheel. Mocht je toch nog wat missen na het aanschaffen van de nieuwe kussens, neem dan eens een kijkje bij ons assortiment woonaccessoires. Voor ons gehele assortiment kussens en woonaccessoires ben je van harte welkom in ons tuincentrum in Oosterhout.

Kussen trends 

Wij kopen ons assortiment kussens altijd zo in dat deze meegaan met de trends van dit moment. Ons assortiment kussens wisselt dan ook regelmatig, waardoor er altijd wat nieuws is om te bekijken in ons tuincentrum. Kussens zijn namelijk een belangrijk element in de woonkamer, ze zijn niet alleen praktisch maar creëren ook een goede sfeer. Ook kaarsen voegen wat extra sfeer toe aan uw huiskamer. Op dit moment zijn kleurrijke kussens dé trend. Wit, grijs en zwart blijven natuurlijk de klassiekers maar de felle kleuren zoals oranje, roze en paars zien we de laatste tijd overal terug. Qua materialen kun je het zo gek niet bedenken. Tegenwoordig zijn de kussens niet alleen maar van katoen, ook deze materialen worden steeds populairder:

  • Velvet
  • Wol
  • Suède

Kom dus naar Tuincentrum Oosterhout voor de vrolijkste kussens van de mooiste materialen. 

 

Kussens koopt u bij GroenRijk Oosterhout

 

Vragen over ons aanbod kussen

Onze kussens zijn geschikt voor uw bed, bank, loungeset buiten of zelfs de eetkamerstoelen! Met de kussens van Tuincentrum Oosterhout maak je er een feestje van in huis. Mocht je vragen hebben over ons aanbod kussens, dan ben je van harte welkom in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Made, Drimmelen en Kaatsheuvel. Contact met ons opnemen kan via een contactformulier, de telefoon of via de e-mail! Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de nieuwe kussens en staan zeven dagen per week voor je klaar.

Nieuwsbrief