Kunstbloemen

Ben je op zoek naar kunstbloemen in de buurt van Oosterhout? Kom dan eens langs op de woonafdeling van Tuincentrum Oosterhout. Hier koop je allerlei mooie accessoires om jouw huis mee te decoreren. Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van de living.

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Mooie kunstbloemen op onze woonafdeling

Het is altijd een feest om op de woonafdeling van tuincentrum Oosterhout rond te neuzen. Wij verkopen hier allerlei leuke artikelen voor sfeer en cadeau, zoals:

  • Nauwelijks van echt te onderscheiden kunstbloemen
  • Potten, vazen en manden
  • Leuke fotolijstjes
  • Spiegels
  • Originele beeldjes
  • Geurstokjes
  • Mooie buddha’s
  • Meer trendy artikelen

Combineer bijvoorbeeld een zijden orchidee met een mooie pot om die kale hoek in jouw huis op te vullen en zet hier nog een buddha en geurstokjes omheen.

Kunstbloemen | GroenRijk Oosterhout

Het voordeel van kunstbloemen

Naast onze verse bosjes bloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij in ons tuincentrum in Oosterhout een uitgebreide afdeling met kunstbloemen en kunstplanten. Hét grote voordeel van kunstbloemen is dat je er totaal geen omkijken naar hebt. De kunstbloemen van Tuincentrum Oosterhout zijn nauwelijks van echt te onderscheiden, maar besparen je het leed van het watergeven, en verzorgen. Misschien moet je ze af en toe eens afstoffen, maar dat is het dan ook wel. De bloemen kunnen uiteraard ook niet vergaan en je geniet er dus veel langer van dan van snijbloemen. Zorg wel dat je altijd nog wat echte planten in huis hebt staan, want deze zorgen voor een gezond binnenklimaat. In ons tuincentrum vind je een grote variatie aan kunst(seizoens)bloemen, kunstplanten en decoratietakken. Je kunt natuurlijk ook echte bloemen met kunstbloemen combineren, zie jij het verschil? 

Een grote variatie kunstbloemen

Door de jaren heen is de variatie kunstbloemen steeds groter geworden. JE koopt tegenwoordig bijvoorbeeld orchideeën, cactussen, palmen en allerlei verschillende soorten bloemen. Voor het maken van kunstbloemen worden de ‘echte’ varianten natuurlijk uitgebreid bestudeerd. De techniek is steeds meer ontwikkeld en daarom zijn kunstbloemen en –planten tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Meer weten over onze kunstbloemen? Kom dan eens langs in ons tuincentrum in Oosterhout. Onze deskundige medewerkers helpen je graag om de mooiste combinatie kunstbloemen te maken. Welke bloemen passen goed bij jouw interieur?

Nieuwsbrief