Bloemenwinkel Oosterhout

Bloemenwinkel bezoeken in Oosterhout en omgeving? Bij de ingang van Tuincentrum Oosterhout vindt u een zeer uitgebreide bloemenwinkel. Hier kunt u terecht voor kant en klare boeketten, maar ook voor boeketten en bloemstukken op aanvraag. Vertel ons uw wensen en wij maken er iets moois van! Ook voor speciale arrangementen voor bijvoorbeeld een bruiloft of een begrafenis kunt u terecht in onze bloemenwinkel.

Topbloemist OosterhoutBloemenwinkel Oosterhout voor ieder seizoen

Onze Tuincentrum bloemisten hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van boeketten en bloemstukken voor iedere gelegenheid. Er staan altijd een aantal mooie boeketten voor u klaar, samengesteld met de mooiste bloemen van het huidige seizoen. Trakteer uzelf af en toe op een prachtige bos bloemen uit de bloemenwinkel van Tuincentrum Oosterhout. Of bent u misschien op zoek naar een bijzonder cadeau? Onze bloemisten gaan graag voor u aan de slag. Maak gebruik van onze bezorgdienst. De levertijd is slechts één dag. U kunt bloemen ook telefonisch bij ons bestellen.

Arrangementen van onze bloemenwinkel in Oosterhout

Bij onze bloemenwinkel in Oosterhout zijn we gespecialiseerd in arrangementen, zoals:

Wij maken de mooiste dag van uw leven graag nóg mooier met sierlijk bloemwerk. Wij ontwerpen bijvoorbeeld uw bruidsboeket, maar ook tafelstukken en corsages. Ook tijdens moeilijke periodes staan we voor u klaar, daarom stellen we graag een prachtig rouwboeket of rouwkrans voor u samen. Heeft u binnenkort een andere gelegenheid waar mooi bloemwerk niet kan ontbreken? Neem dan zeker even contact met ons op. Bij ons is vrijwel niks onmogelijk!

Ieder seizoen de mooiste bloemen bij onze bloemenwinkel in Oosterhout

Bij onze bloemenwinkel in Oosterhout ziet u altijd de mooiste bloemen van het seizoen staan. In de zomer bezorgen we u graag dat blije, zomerse gevoel en dit doen we door vooral felgekleurde bloemen te gebruiken, zoals zonnebloemen en dieprode rozen. De herfst is altijd een leuk seizoen voor bloemisten, omdat er dan met allerlei natuurlijke producten gewerkt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan rozenbottels, eikenblad en kastanjes. Bloemen die in de herfst vaak verwerkt worden in boeketten zijn bijvoorbeeld Euphorbia en Physalis. ’s Winters houden we de kleuren wat rustiger. Mooie kleuren voor een winters boeket zijn bijvoorbeeld zachtroze of wit. In dit seizoen werken we graag met Amaryllis, Illex en natuurlijk de Kerstroos. Rond de kerstdagen versieren we uw boeket rijkelijk! In de lente vieren we dat alles weer gaat groeien en bloeien en dit doen we met echte lentebloemen, zoals narcissen, hyacinten en tulpen.

Kom langs bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Oosterhout

Een mooi boeket laten samenstellen of heeft u misschien nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze bloemenwinkel bij de ingang van ons tuincentrum te Oosterhout!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief