Tuincentrum Brabant

Op zoek naar een tuincentrum in Brabant? Dan moet u bij Tuincentrum Oosterhout zijn! Wij zijn het meest complete tuincentrum van de omgeving. In ons tuincentrum gelegen tussen Breda en Raamsdonksveer vindt u een ruim assortiment voor huis, tuin & dier en ook een uitgebreide bloemenwinkel. Aan het eind van het jaar koopt u bij ons alles voor een geweldige Kerst en wij zijn ook hét verkooppunt van vuurwerk in Brabant. Bij Tuincentrum slaagt u altijd!

Divers aanbod bij ons tuincentrum in Brabant

Maak kennis met het ruime assortiment van uw tuincentrum in Brabant

Ons tuincentrum in Brabant is ruim en overzichtelijk ingericht. Loop maar eens door onze verschillende rijken, zoals het DierenRijk, het BuitenRijk en het SfeerRijk. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

 • Tuinplanten
 • Tuinmeubelen
 • Barbecues
 • Tuingereedschap
 • Bloempotten
 • Vijverbenodigdheden
 • Kamerplanten
 • Woonaccessoires
 • Dierenspeeltjes, -manden en -voeding
 • Kerstartikelen en vuurwerk (aan het eind van het jaar)
 • Nog veel meer; kom langs bij ons tuincentrum in Brabant en bekijk ons gehele assortiment!

Op elke afdeling staat een van onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring graag om u te adviseren over de inrichting van uw woonkamer of tuin. U vertelt ons uw wensen en wij vertellen u waar u op moet letten. Niet iedere plant groeit bijvoorbeeld goed in iedere grondsoort en sommige planten hebben meer zonlicht nodig dan anderen. Wij weten ook precies hoe wij uw tuin aantrekkelijk kunnen maken om naar te kijken; met de juiste hoeveelheid groen en kleur en een mooie combinatie tuinmeubelen en tegels.

Tuincentrum Breda met bloemenwinkel

Ons tuincentrum is 13.000m2 groot en direct bij de ingang vindt u een uitgebreide bloemenwinkel. Wij verkopen hier de mooiste bloemen en boeketten, zowel kant en klaar als op aanvraag. Onze bloemisten zijn gespecialiseerd in bloemwerk voor bruiloften en begrafenissen/crematies. Wij bezorgen de bloemstukken en boeketten tegen een kleine vergoeding graag bij u thuis of op locatie.

Kom langs bij ons groencentrum in Brabant

Misschien heeft u nog vragen over onze producten of bent u enthousiast geworden voor een bezoek aan ons uitgebreide tuincentrum. Kom dan snel eens bij ons langs! Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 9:00 uur. Bij een bezoekje aan ons tuincentrum kan een bezoekje aan onze lunchroom niet ontbreken. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, maar ook voor een complete lunch. Ontdek Tuincentrum in Brabant!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

 

Nieuwsbrief