Bloemist Oosterhout

Zoekt u een bloemist in Oosterhout? Tuincentrum is dé bloemist in Oosterhout met het grootste aanbod bloemen en boeketten in alle soorten, kleuren en maten. Wij bieden kant en klare boeketten, maar we maken ook graag iets naar uw wens. Onze bloemist is gespecialiseerd in bruidswerk en rouwstukken.

Grootste bloemist in regio OosterhoutBloemist in Oosterhout

Tuincentrum heeft de grootste bloemenwinkel van de regio. U vindt deze bij de ingang van ons 7000 m2 grote tuincentrum te Oosterhout. Er staan altijd een paar mooie boeketten voor u klaar. U kunt deze zo meenemen. Maar misschien bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau. Onze bloemisten stellen dan met liefde een boeket voor u samen. Trakteer uzelf ook af en toe op een bosje bloemen! Onze bloemist heeft ook een bezorgingsdienst voor Oosterhout en omgeving. De levertijd is dan maar één dag. De bloemen kunnen telefonisch worden besteld of u kunt even gezellig langskomen bij onze bloemist.

Arrangementen van onze bloemist in Oosterhout

Onze bloemist in Oosterhout verzorgt ook speciale arrangementen, zoals:

Met bruidswerk kunt u bij ons vele kanten op. Naast uw bruidsboeket maken wij bijvoorbeeld graag de tafelstukken en corsages. Ook tijdens moeilijke tijden staat de bloemist van Tuincentrum Oosterhout voor u klaar. Een mooi laatste afscheid kan u erg helpen bij de rouwverwerking en mooie bloemstukken dragen hieraan bij. Heeft u binnenkort een andere gelegenheid waar u boeketten of bloemstukken voor nodig heeft? Neem dan even contact met ons op!

Seizoensbloemen kopen bij onze bloemenwinkel in Oosterhout

Onze bloemist in Oosterhout heeft altijd de mooiste bloemen van het seizoen staan. ’s Zomers hebben wij bijvoorbeeld felgekleurde bloemen, zoals zonnebloemen en rozen. De herfst is een heel leuk seizoen voor bloemisten, omdat deze dan met allerlei natuurlijke producten kunnen werken. Zo combineren ze bloemen als Euphorbia en Physalis met rozenbottels, eikenblad en kastanjes. In de winter werkt onze bloemist in Oosterhout vooral met rustige kleuren, zoals zachtroze of wit. Bloemen als de Amaryllis, Ilex en Kerstroos zijn dan populair. Rond de Kerst zorgen wij er natuurlijk voor dat u een prachtig versierd boeket mee naar huis neemt! Wanneer alles in de lente weer gaat groeien en bloeien vieren we dit met echte lentebloemen, zoals tulpen, narcissen en hyacinten.

Kom langs bij de bloemist van Tuincentrum Oosterhout

Heeft u vragen of bijzondere wensen op het gebied van bloemen? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze bloemist bij de ingang van ons tuincentrum te Oosterhout!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

 

Nieuwsbrief