Vuurwerk Oosterhout

Voor het mooiste vuurwerk komt u naar Tuincentrum Oosterhout!

Welkom bij Tuincentrum Oosterhout, hét adres voor vuurwerk in Oosterhout en omgeving! Tuincentrum Oosterhout besteedt ieder jaar veel aandacht aan de prachtige kerstshow en vuurwerkafdeling. Het hele tuincentrum wordt omgetoverd en als letterlijke klap op de vuurpijl sluit Tuincentrum Oosterhout het jaar af met een grote vuurwerkverkoop. Naast vuurwerk en kerstartikelen kunt u bij ons terecht voor het grootste assortiment aan huis- en tuinartikelen in de omgeving. Of u nu op zoek bent naar Elho potten, planten of een bloemetje, bij Tuincentrum Oosterhout heeft u de meeste keus!

 

Bestel uw vuurwerk bij Tuincentrum Oosterhout!

Vlak voor Oud en Nieuw begint onze vuurwerkverkoop in Oosterhout. Kom vroeg langs bij ons tuincentrum en wij helpen u aan het meest spectaculaire vuurwerk. Maar u kunt uw vuurwerk ook alvast uitzoeken op onze webshop. Dan wordt het nog makkelijker om vuurwerk bij ons te kopen. Eind van het jaar vindt u een duidelijke bestelknop voor vuurwerk op onze homepage. U kunt het vuurwerk dan op een geschikt moment komen ophalen bij ons tuincentrum. Het grote voordeel van online bestellen is natuurlijk dat u zeker weet dat het vuurwerk dat u wilt hebben nog niet is uitverkocht. Bestel hier online. U kunt kiezen uit:

Wij hebben nu ook Zena vuurwerk in ons assortiment zitten. Dit is vuurwerk van topkwaliteit en daarom is het merk erg populair. Zena blijft haar assortiment ieder jaar vernieuwen. Bestel online en haal het vuurwerk 3 dagen voor oudjaarsdag op bij Tuincentrum Oosterhout. Een ruim assortiment met diverse Cakeboxen, fonteinen, grondvuurwerk, knalvuurwerk, romeinse kaarsen, single shots, vuurpijlen of complete pakketten. Wij hebben het allemaal! Vergeet de veiligheidsartikelen niet, zoals een veiligheidsbril. Uiteraard geven wij ook een uitgebreide voorlichting over veiligheid bij het afsteken van vuurwerk wanneer u het vuurwerk bij ons komt inkopen.

Koop uw vuurwerk bij Tuincentrum Oosterhout

Kijk daarom snel op onze website voor meer informatie, SHOP HIER ONLINE voor vuurwerk of kom gezellig langs in ons tuincentrum en geniet van de prachtige kerstshow! Wij heten u van harte welkom! Op zoek naar vuurwerk en woonachtig in omgeving Oosterhout? Tuincentrum Oosterhout helpt u graag verder! 

De verkoopdagen zijn dit jaar:

Donderdag 29 december 2022 09.00 - 20.00 uur (18.00 - 20.00 alleen vuurwerk)
Vrijdag 30 december 2022 09.00 - 20.00 uur 
Zaterdag 31 december 2022 09.00 - 17.00 uur

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief