Bloemen

Bloemen kopen in Oosterhout? Dan ben je in Oosterhout op het juiste adres. Wij hebben prachtige, kleurrijke bloemen in onze bloemenshop. Ben je benieuwd? Kom dan eens naar Tuincentrum Oosterhout en laat je verrassen door ons ruime aanbod verse bloemen. Bij binnenkomst kun je ze al ruiken!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

1 - 24 van 74 producten

Allerlei soorten bloemen: van tulpen tot zonnebloemen

Niet alle soorten bloemen zijn altijd te verkrijgen. Tulpen en zonnebloemen zijn ook maar bepaalde weken te verkrijgen. Is het bijvoorbeeld de tijd van de tulpen? Dan hebben wij mooie bossen tulpen in onze bloemenwinkel. Ook zonnebloemen zijn maar een bepaalde periode te koop, maar bij Tuincentrum Oosterhout kun je ze zeker vinden. Loop gewoon eens af en toe binnen en dan zie je meteen wat de bloemen van het seizoen zijn!

Zeven dagen vaasgarantie

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bloemen, krijg je bij ons zeven dagen vaasgarantie op onze bloemen. Snijd de bloemen altijd schuin af en zorg dat de bloemen in een schone vaas staan. Bij Tuincentrum Oosterhout kun je tevens ook mooie passende vazen vinden. 

Bloemen kopen in GroenRijk Oosterhout

Bloemen kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Bloemen worden dagelijks vers bij ons aangeleverd zodat je er nog lang plezier van kunt hebben! Standaard hebben wij de mooiste boeketten, die aansluiten bij de laatste trends en het seizoen, voor je klaarstaan. Houd je van een bepaald soort bloem dan is het natuurlijk mogelijk om jouw favoriete bloem per bos te bestellen. Sommige bloemen zijn zelfs los per stuk te koop. Wil je de bloemen graag laten mengen met een andere bloem of wat groen om het tot een mooi compleet boeket te maken? Dan helpen onze bloemisten je graag verder. Zij weten precies welke soorten bloemen goed bij elkaar passen. Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijd voor je, luisteren goed naar jouw wensen en zullen ervoor zorgen dat je bloemen krijgt waar je geen spijt van zult krijgen. Klik op een van de onderstaande assortimentsgroepen voor meer informatie. Je bent natuurlijk van harte welkom om ons bloemen in onze bloemenshop te komen bekijken!

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief