Tuinmeubelen Dongen

Tuinmeubelen kopen in de omgeving van Dongen? Tuincentrum Oosterhout heeft een uitgebreide showroom waar u allerlei soorten tuinmeubelen kunt kopen. Of u nou op zoek bent naar een brede tuintafel waar u uitgebreid aan kunt eten met de hele familie of naar comfortabele ligstoelen om lekker in te relaxen; bij Tuincentrum vindt u het allemaal.

Bekijk onze collectie tuinmeubelen nabij Dongen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende tuinmeubelen in ons assortiment. U vindt in ons tuincentrum nabij Dongen Tuinmeubelen kopen nabij Dongenonder meer:

Kom onze tuinmeubelen testen nabij Dongen en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. We verkopen enkel topmerken, zoals Noach Outdoor, Garden Impressions, Tierra Outdoor en Platinum Casual Living.

Tuinmeubelen kopen Dongen: verschillende materialen

Onze tuinmeubelen nabij Dongen zijn gemaakt van verschillende materialen. Wicker is tegenwoordig het populairste materiaal waar tuinmeubelen van worden gemaakt. Wicker is gevlochten kunststof en hierdoor weersbestendig, stevig en onderhoudsarm. Daarnaast ziet het materiaal er natuurlijk uit. Wicker tuinmeubelen zijn er in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en grijs. Als u een meer natuurlijke tuin wilt, dan zijn houten tuinmeubelen waarschijnlijk de beste keuze voor u. Kies voor een donkere kleur hout wanneer u op zoek bent naar een robuuste sfeer. Een nadeel van houten tuinmeubelen is dat er iets meer onderhoud nodig is, maar tegenwoordig valt dit wel mee. Het hout dat gebruikt wordt om tuinmeubelen van te maken wordt namelijk geïmpregneerd. Naast tuinmeubelen van Wicker en hout verkopen we tuinmeubelen van ijzer en aluminium. Deze materialen zijn erg licht, waardoor u de meubels makkelijk kunt verplaatsen. Bij de keuze voor het materiaal gaat het eigenlijk allemaal om de sfeer die u neer wilt zetten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tuinmeubels.

Kom langs bij ons tuincentrum dichtbij Dongen

Natuurlijk kunt u onze tuinmeubelen komen bezichtigen in ons tuincentrum te Oosterhout, nabij Dongen. Ons vriendelijk en vakkundig personeel kan u alles vertellen over de verschillende materialen, weerbestendigheid en bijpassende accessoires, zoals bijvoorbeeld sierkussens of een parasol. Heeft u nog vragen over een van onze tuinmeubelen of andere producten? Kom langs in ons tuincentrum vlakbij Dongen of neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief