Bewateringssysteem

Een tuinslang, bewateringssysteem of slanghaspel kopen in Oosterhout? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Oosterhout! Bij ons in het tuincentrum vind je  een breed aanbod aan bewateringsoplossingen voor zowel de grote als de kleinere tuin. Ook een tuin in Dongen, Dommelbergen of De Hout moet regelmatig worden water krijgen om de tuinplanten, zomerbloeiers en gazon in topconditie te houden. Er zijn verschillende tuingereedschappen die je hierbij kunnen helpen. Heb je een grote tuin? Dan is het niet handig om alleen een gieter te gebruiken. Kom gerust eens bij ons langs voor advies om zo alle planten gemakkelijk van een slokje water te voorzien. 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Tuinslang, slangwagen, broes of tuinbewateringssysteem kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Het geven van water aan de planten is heel belangrijk. Zo kun je lang genieten van de planten in jouw tuin. Vooral in de zomer tijdens warme dagen is het belangrijk om de planten nét even wat extra aandacht én water te geven. Hoe je dat kunt doen? Dat leggen wij graag uit. Handmatig de tuin in Oosterhout, Dongen of De Hout bewateren gaat eenvoudig met het juiste tuingereedschap. De basis is een goede tuinslang met en een passende broes of spuit die past bij de tuin. Er zijn tuinslangen van 15 meter, maar ook zeer lange tuinslagen van meer dan 50 meter. Eigenlijk is er voor iedere tuin een geschikte tuinslang te vinden. Op de tuinslang monteer je een broes of sproeipistool waarmee je de tuin in diverse standen kunt bewateren. Daarnaast is een slangenwagen of slanghouder voor de tuinslang een echte aanrader! Met het juiste opbergsysteem voor de tuinslang voorkom je knopen in de slang en je verlengt de levensduur. Daarnaast scheelt het een hoop ruimte en frustratie in de schuur. 

Tuinslangen, gieters en bewateringssystemen koopt u bij GroenRijk Oosterhout

Bewateringssysteem kopen bij tuincentrum Oosterhout nabij Dongen

Er zijn ook bewateringssystemen die vast in de tuin worden geïnstalleerd, zoals sproeiers of ondergrondse bewateringssystemen. Deze kunnen ook worden aangesloten op een timer, zodat je er verder geen omkijken meer naar hebt. We verkopen bewateringssystemen van onder andere het merk Gardena. Gardena staat bekend om zijn producten voor in en om de tuin. Gardena heeft dan ook alles voor op de juiste manier besproeien van de tuin. Gardena heeft een aantal gouden regels opgesteld voor het water geven van de planten:

  1. Gelijkmatig vochtig houden
  2. Sproei 's avonds laat tot 's morgens vroeg
  3. Zorg dat de blaadjes droog blijven
  4. Geef de juiste hoeveelheid water
  5. Besproei en wees zuinig met water

Bewateringssysteem van Gardena GroenRijk Oosterhout

In ons tuincentrum in Oosterhout vind je het allemaal

Bij Tuincentrum Oosterhout vind je voor iedere tuin en wens wel een gepaste bewateringsoplossing. Bekijk de folder 'bewatering' van Gardena. Wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Wanneer je bij ons langskomt kunt ook meteen ons ruime assortiment tuinplanten en kamerplanten zien. Zin in een bakje koffie? Kom dan langs bij De Proeftuin. Hier kun je genieten van een lekkere broodjes en drankjes. Op onze contact pagina vind je de openingstijden en contactgegevens van ons tuincentrum. Of plan hieronder gelijk jouw route naar ons tuincentrum:

Nieuwsbrief