Knalvuurwerk

Zoek je naar knalvuurwerk in Brabant en woon je in de omgeving van Oosterhout, Breda, Dongen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg? Dan ben je bij Tuincentrum Oosterhout op de juiste plek. Siervuurwerk is natuurlijk prachtig, maar een paar harde knallers mogen ook zeker niet ontbreken op oudejaarsavond en daar zijn wij ons helemaal van bewust. Met een groot assortiment knalvuurwerk kunnen wij ook aan deze wensen voldoen!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

 

Knalvuurwerk kopen? Dat doe je natuurlijk bij Tuincentrum Oosterhout

Maak jij Oosterhout en omgeving met nieuwjaar 'onveilig' met knalvuurwerk als kanonslagen, Chinese matten en ander oorverdovend knalvuurwerk? Bestel dan gemakkelijk jouw favoriete vuurwerk online in onze Vuurwerk webshop. Of kom langs bij ons in het tuincentrum en bestel je favorieten. Welke soorten knalvuurwerk kun je onder andere in onze Webshop bestellen:

  • Zena knalvuurwerk - 'Ratelband 90'
  • Zena knalvuurwerk - Red Dragon
  • Zena knalvuurwerk - Color cracker

Online knalvuurwerk bestellen? Hoe werkt het eigenlijk?

Je kunt nu al op je gemak online vuurwerk bestellen of langskomen in ons tuincentrum in Oosterhout. In het tuincentrum hebben wij van het meeste vuurwerk dummies die je op je gemak kunt komen bekijken. Vervolgens kun je direct de bestelling doorgeven aan één van onze medewerkers. Vuurwerk bestellingen kunnen vanaf zaterdag 28 december worden afgehaald bij ons in Tuincentrum Oosterhout. Doe je vuurwerkbestelling op tijd, zodat je verzekerd bent van jouw favoriete knalvuurwerk.

Veiligheid staat voorop: tips om het knalvuurwerk af te steken

Het maakt niet uit of je nu siervuurwerk of knalvuurwerk afsteekt; veiligheid staat altijd op nummer één. Daarom hebben onze vuurwerk-experts van Tuincentrum Oosterhout enkele tips voor je op een rijtje gezet:

  • Draag altijd een vuurwerkbril. Oogletsel komt vaak voor tijdens het afsteken van vuurwerk. Draag daarom deze bril en bescherm je ogen.
  • Steek het vuurwerk altijd af met een aansteeklont en gebruik nooit een aansteker of lucifer.
  • Wanneer je knalvuurwerk gaat afsteken, moet je rekening houden met de wind.
  • Je moet altijd voldoende afstand nemen van het vuurwerk. Neem minstens 8 tot 15 meter afstand.
  • Is het vuurwerk toch niet afgegaan? Steek het dan nooit opnieuw aan.

Heb je tijdens één van onze afhaaldagen vuurwerk in ons tuincentrum opgehaald? Bewaar het vuurwerk dan tot je het mag afsteken op een droge, koele plaats en buiten het bereik van kinderen. Is het dan eindelijk 31 december? Dan mag je vanaf 18.00 uur het vuurwerk afsteken tot 1 januari 02.00 uur.

Zeer goede kwaliteit Zena knalvuurwerk bij Tuincentrum Oosterhout

Wil je echt knallen deze Oud & Nieuw? Dan ben je bij Tuincentrum Oosterhout op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met knallers voor jong en oud. Onze vuurwerk-experts kunnen je alles vertellen over de harde knallers. Wil je dus advies over de verschillende soorten vuurwerk? In onze webshop zit je ook helemaal goed wanneer je op zoek bent naar siervuurwerk, vuurwerkpakketten, vuurpijlen en categorie 1 vuurwerk. Bekijk onze webshop en bestel snel!

Bestel in onze Vuurwerk Webshop

 

Nieuwsbrief