Vissen

Bij Tuincentrum Oosterhout ben je op het goede adres voor diverse soorten vissen voor in de vijver. Wanneer wij aan vissen denken, dan denken wij als eerst natuurlijk aan de goudvis. De goudvis is een sociale, maar zeker ook sterke vis die zich al snel ergens thuis voelt. Of wat dacht je van windes. De goudwinde zwemt aan de oppervlakte van het water en jaagt op muggen. Wil je meer informatie over de vissen voor in de vijver? Je bent bij Tuincentrum Oosterhout op het goede adres!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Diverse soorten vijvervissen

Een vis die nog altijd populair is, is de Koi vis. Deze vissoort heeft wel veel ruimte nodig en past niet zomaar in een doorsnee vijver. De vissen voor in de vijver worden in verschillende categorieën ingedeeld:

  • Oppervlaktevissen - Dit zijn vissen die aan de oppervlakte van de vijver voedsel zoeken en niet in de bodem van de vijver.
  • Voortplantende vissen - Om te voorkomen dat er teveel vissen in de vijver komen, kun je het best voor vissen kiezen die zich niet snel voortplanten.
  • Opvallende vissen - De schutkeur die de vissen hebben, beschermt hen tegen vijanden. Wil je toch vissen met een opvallende kleur? Ook die kun je bij Tuincentrum Oosterhout vinden.

Bij GroenRijk Oosterhout vindt u vissen voor in de vijver

Vissen voeren

Over het algemeen hebben vissen eens in de twee dagen eten nodig. Dit is vaak ruim voldoende. Wanneer je de vissen eten geeft, moet het voer in principe binnen 10 minuten zijn opgegeten. Al het voer wat blijft liggen, moet je uit de vijver halen. Zo voorkom je viezigheid in de vijver. Wanneer het vriest, kan de vijver dicht vriezen. Zorg er altijd voor dat een deel van de vijver openblijft. Bij ons tuincentrum in Oosterhout vind je allerlei soorten vissenvoer. Weet je niet precies welk soort voer je moet kiezen? Vraag het aan één van onze medewerkers.

Vissen kopen nabij Breda

Wil je een vijver of heb je  al een vijver en wil je daar wat vissen in laten zwemmen? Kom dan langs bij Tuincentrum Oosterhout voor diverse soorten vissen. Bij ons vind je tevens ook verlichting voor bij de vijver, of wat dacht je van pompen, filters en waterplanten? In ons tuincentrum geven wij je advies om een complete vijver aan te schaffen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel een keer!

Nieuwsbrief