Tuinsets

Tuinsets zijn natuurlijk gewoon tuintafels met bijpassende tuinstoelen om 's-avonds heerlijk aan te kunnen dineren en 's-morgens aan te ontbijten. Bij ons in het tuincentrum in Oosterhout vind je verschillende soorten en maten tuinsets!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Tuinsets kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Bij ons vind je het ruimste aanbod tuinsets in Oosterhout van de merken Noach Outdoor, Tierra Outdoor en Garden ImpressionsWij hebben tafels voor buiten in verschillende soorten, maten en gemaakt van verschillende materialen. Tuintafels voor vier, zes of acht personen of zoek je juist een ronde tuintafel? Wij hebben het allemaal. Sommige tuinsets zijn geheel onderhoudsvrij en andere vragen om enig onderhoud. Houten tuintafels moeten bijvoorbeeld eens per jaar een goede onderhoudsbeurt krijgen.

Tuintafel en stoelen kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Het ultieme zomergevoel is toch met familie, vrienden of het gezin lekker buiten eten en lang natafelen?  Maar dat doe je toch liever niet aan een plastic tuintafel met harde tuinstoelen? Bij ons in het tuincentrum vind je daarom heerlijke tuinstoelen met en zonder tuinkussens! Ook het opbergen van de tuinstoelen kan nog weleens voor wat ruimtegebrek zorgen. Bij ons in het tuincentrum in Oosterhout vind je daarom diverse opklapbare en stapelbare tuinstoelen die je eenvoudig kunt opbergen zonder dat de hele schuur vol staat. 

Kom langs bij ons in het tuincentrum in Oosterhout voor advies en bezoek onze tuinmeubelen showroom in Oosterhout om de tuinsets zelf uit te proberen.

Tuinset thuis laten bezorgen?

Tuinsets, dus een eettafel samen met vier of zes tuinstoelen, is vrij groot en past niet in de gemiddelde auto. Gelukkig kunnen wij het tuinset ook bij je thuisbezorgen! Kom langs bij ons in het tuincentrum en vraag naar de mogelijkheden.

Noach Outdoor tuinsetGarden Impressions tuinsetTierra Outdoor tuinset

Nieuwsbrief