Tuinmeubelen Breda

Tuinmeubelen kopen nabij Breda? Voor de mooiste tuinmeubelen moet u bij Tuincentrum Oosterhout zijn! Of u nou op zoek bent naar een comfortabele loungeset van Wicker of een eenvoudige, maar sfeervolle houten tuinbank; bij ons vindt u wat u zoekt. Kijk eens rond in onze showroom, dan kunt u gelijk even proefzitten.

Diverse soorten tuinmeubelen kopen nabij Breda

Bij Tuincentrum Oosterhout koopt u diverse soorten tuinmeubelen. Wij verkopen zowel losse tuinmeubelen als complete tuinsets. U kunt bij ons terecht voor:

  • Tuinstoelen
  • Tuintafels
  • Tuinbanken
  • Loungesets
  • Tuinsets
  • Parasols
  • Opbergkisten
  • Kussens
  • Nog veel meer; bekijk al onze tuinmeubelen in de showroom nabij Breda

Wilt u een gezellige zithoek maken of misschien een plek waar u uitgebreid kunt eten? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de juiste meubels voor uw droomtuin.

Welke materiaal voor uw tuinmeubelen?

Tuinmeubelen zijn er in verschillende maten, gemaakt van diverse materialen. Een erg populair materiaal voor tuinmeubelen is Wicker. Dit is gevlochten kunststof en hierdoor zijn de tuinmeubelen niet alleen heel stevig, maar ook weersbestendig. Onderhoud is nauwelijks nodig; alleen af en toe even schoonmaken met een borstel en wat water. Wicker tuinmeubelen worden altijd gecombineerd met mooie, zachte kussens. Vind de kleurencombinatie die het best bij uw tuin past. Wicker ziet er erg natuurlijk uit, maar het is en blijft kunststof. Kies voor de meest natuurlijke uitstraling voor houten tuinmeubelen. U zult hier misschien een beetje huiverig voor zijn, want hout rot snel en het vraagt dus om veel onderhoud, maar tegenwoordig valt dit wel mee. Al ons hout wordt namelijk op de juiste manier bewerkt, zodat het vuil afstoot en niet snel gaat rotten. Bij de keuze voor het materiaal draait het eigenlijk allemaal om de sfeer die u neer wilt zetten. Ijzeren tuinmeubelen zien er bijvoorbeeld weer minder natuurlijk uit, maar het zorgt wel voor een strakke uitstraling.

Kom tuinmeubelen kopen bij Tuincentrum dichtbij Breda

Voor tuinmeubelen nabij Breda moet u bij Tuincentrum zijn! Bij ons vindt u een zeer compleet tuincentrum met onder andere tuinmeubelen, tuinplanten, bbq’s en alles voor uw interieur. Ook voor advies over onderhoud van uw tuinmeubels kunt u bij ons terecht. Kom na uw bezoekje aan onze showroom gezellig langs bij ons tuincafé voor een hapje en een drankje!

Nieuwsbrief