Gazon

Wil je mooi groen gras in de tuin? Dat kan best, maar kies dan wel voor een grassoort die bij jou past. Wil je een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten? Kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde. Wil je dat het gazon snel gereed is? Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestel je complete graszoden. In ons tuincentrum in Oosterhout vind je ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Onderhoud van het gazon

Zorg goed voor het gazon, hierbij komt kijken: regelmatig maaien, het verwijderen van het mos, inzaaien van de kale plekken, het strooien van kalk en het bemesten. Hiervoor hebben wij de producten van ECOstyle en Pokon in ons assortiment. Laat je ook goed informeren over de juiste grasmaaier die past bij jouw gazon. 

Speelgazon kopen in Oosterhout

Graszoden zijn de ideale oplossing voor de particulier om snel een gazon aan te leggen. Je krijgt gras van het juiste mengsel en een uitmuntende kwaliteit. De graszoden zijn gemakkelijk te hanteren en zelf af te halen. Voor een geringe vergoeding bezorgen wij ook thuis.

Speelgazon in rollen van 1m²   ( 40 cm breed en 2.5 mtr. lang )

Het afhalen van graszoden kost € 2,40 per m2.

Graag de graszoden bestellen woensdag voor 12:00 uur voor het afhalen in het weekend.

Heb je al specifieke vragen? Kom dan gerust bij ons langs of neem per telefoon of per e-mail contact met ons op! Wil je direct graszoden bestellen? Dat kan ook, onderaan deze pagina vind je het graszoden bestelformulier.

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van Oosterhout met alles voor een mooi gazon! 

Nieuwsbrief