Woonaccessoires

Het is altijd een feest om op onze afdeling vol met woonaccessoires en sfeerartikelen rond te kijken. Bij Tuincentrum Oosterhout vind je een groot assortiment aan sfeer en cadeau artikelen. Zoek je iets voor jezelf of misschien als cadeau voor moeder, zus of vriendin? Kom gerust eens langs bij ons en laat je verrassen en inspireren! Wij kunnen het voor ook nog mooi inpakken als je dat wilt. Dat staat meteen een stuk leuker!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Sfeerartikelen voor elk interieur

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel verschillende woonstijlen. Van erg uitbundig tot vrij ingetogen. Daarom wordt het assortiment bij Tuincentrum Oosterhout regelmatig vernieuwd om zo in te kunnen spelen op de laatste trends. Wat kun je onder andere vinden op onze sfeer en cadeau afdeling? Denk bijvoorbeeld aan potten, vazen en manden om tuin en balkon gezellig te maken. Of wat dacht je van leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek in huis net iets op te leuken. Daarnaast hebben wij ook nog praktische artikelen, zoals kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink. Kortom, wij hebben genoeg hebbedingetjes om jezelf of iemand anders cadeau te geven.

Woonaccessoires | GroenRijk Oosterhout

Woonaccessoires kopen in de buurt van Breda

Woon je in de buurt van Breda of Dongen en ben je op zoek naar mooie woondecoratie? Je bent van harte welkom bij Tuincentrum Oosterhout. De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag als je advies nodig hebt. Bekijk de openingstijden en dan zien we je hopelijk snel in ons tuincentrum.

Nieuwsbrief