Kaarsen

Kaarsen zijn onmisbaar in een sfeervol huis of tuin. Kaarsen zijn niet alleen praktisch, ook zorgen ze voor een goede sfeer in of rondom het huis. Voor de mooiste kaarsen in de meeste populaire kleuren kom je natuurlijk naar Tuincentrum Oosterhout! Naast de kaarsen vind je in ons tuincentrum ook een zeer ruime afdeling met super hippe woonaccessoires.

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Wat zijn de mooiste kaarsen voor binnen?

Kaarsen voor binnen zorgen ervoor dat de sfeer in huis naar een hoger niveau wordt getild. Wij verkopen bij Tuincentrum Oosterhout dan ook verschillende soorten kaarsen voor in huis, onder andere de volgende soorten:

  • Stompkaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen

De stompkaarsen zijn al jaren de populairste soort kaarsen in Nederland. Het zijn de klassiekers onder de kaarsen en passen in ieder interieur en bij iedere situatie. Tuincentrum Oosterhout verkoopt stompkaarsen in verschillende kleuren, zo is er altijd wel een stompkaars die bij jou past! Dinerkaarsen, de naam zegt het eigenlijk al, zijn goed geschikt bij bijvoorbeeld een romantisch diner. Het flikkerend kaarslicht zorgt ervoor dat de romantiek aan tafel nog meer aanwezig is. Maar dinerkaarsen kun je ook prima in de vensterbank zetten. Bolkaarsen zijn een goed alternatief als je op zoek bent naar kaarsen die net wat anders zijn dan de klassieke stompkaars. Deze kaarsen worden ook vaak gecombineerd met stompkaarsen. Geurkaarsen geven naast licht en warmte ook nog eens een heerlijke geur af. Tegenwoordig zijn er ook heel veel diverse geuren. Houd je van een zoete geur of ben je meer van de bloemen geur? Jouw favoriet zit er vast en zeker tussen. De geurkaarsen zijn ook ideaal als je bijvoorbeeld gaat frituren, gourmetten of als je bijvoorbeeld een huisdier hebt. Huisdieren kunnen soms nare geurtjes veroorzaken in huis, maar met ons aanbod geurkaarsen ben je snel weer van deze nare geuren af!

Kaarsen kopen | GroenRijk Oosterhout

De meest gezellige kaarsen voor buiten

Wie denkt dat er alleen maar kaarsen zijn voor binnen heeft het mis. Kaarsen voor buiten zijn essentieel om te kunnen genieten van de late zomeravonden. De citronella kaarsen die wij verkopen zijn ideaal om lastige muggen op een gepaste afstand te houden en deze kaarsen ruiken ook nog eens heerlijk! De prachtige fakkels en lantaarns zijn praktisch; zo kun je als het donker is nog goed de weg vinden in de tuin. Felle lichten in de tuin maken het al snel ongezellig, maar met de buitenkaarsen uit ons assortiment wordt het juist heel gezellig in jouw tuin! 

Kaarsen kopen | GroenRijk Oosterhout

Waar kun je kaarsen kopen? Bij Tuincentrum Oosterhout natuurlijk

Voor mooie kaarsen in verschillende kleuren kom je naar Tuincentrum Oosterhout! Ons assortiment kaarsen voor binnen en buiten is ruim; je kijkt je ogen uit! Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Breda. Contact met ons opnemen is geen probleem! Wanneer je in ons tuincentrum een kijkje komt nemen, bekijk dan ook eens onze andere woonaccessoires en onze kamerplanten afdeling. Ook hier kun je veel inspiratie opdoen!

Nieuwsbrief