Buitenverkoop Tuincentrum Oosterhout

Buitenverkoop Tuincentrum Oosterhout

Ondanks de lockdown heeft de overheid besloten dat tuincentra buiten nog wel planten én bloemen mogen verkopen. Is jouw interieur toe aan een nieuwe kamerplant of heb je een boeket bloemen nodig voor vrienden of familie? Dan kun je nog steeds bij de buitenverkoop van Tuincentrum Oosterhout terecht. Het is in deze periode ontzettend belangrijk om het thuis gezellig te maken met kamerplanten of snijbloemen, maar iemand verrassen met een mooie bos bloemen is in deze tijd ook altijd een goed idee! Kom langs bij onze buitenverkoop of bel ons op 0162-451852 en vraag naar de mogelijkheden. 

Planten en thuiswerken: extra gezelligheid én meer concentratie

Vind jij het ook zo lastig om je te blijven concentreren tijdens het thuiswerken? Dan kunnen wij je daar wellicht een handje bij helpen. Sommige kamerplanten, zoals de Areca Palm en Sanseveria, zetten effectief CO2 om in zuurstof. Dit doen zij beter dan overige kamerplanten! Deze planten zijn dus ideaal voor jouw thuiswerkplek. Deze kamerplanten maken jouw kantoor thuis dus niet alleen gezelliger, ook zorgen zij ervoor dat je je beter kunt concentreren doordat de zuurstof in huis schoner is. Op de overdekte buitenplaats is het mogelijk om kamerplanten te kopen. Er staat een ruim assortiment aan kamerplanten, maar zit jouw perfecte kamerplant er toch niet tussen? Dan kun je altijd jouw specifieke wensen aan ons doorgeven. 

Buitenverkoop-Oosterhout

Een boeket bloemen: een vrolijke verrassing of een steuntje in de rug

Een vers boeket bloemen is het ideale cadeau om iemand te verrassen of juist een steuntje in de rug te bieden. We zitten veel thuis en dat kan er soms voor zorgen dat je je weleens eenzaam voelt. Ken jij iemand die wel zo een aangename verrassing kan gebruiken? Rijd dan naar onze buitenverkoop bij Tuincentrum Oosterhout en kies het perfecte boeket uit. 

Heb je een dierbare verloren of ken je iemand die dit de afgelopen tijd heeft meegemaakt? Dan kun je bij Tuincentrum Oosterhout terecht voor diverse soorten rouwstukken of rouwboeketten. Online kun je het assortiment bekijken en de rouwboeketten kun je eventueel ook online bestellen. Wij begrijpen dat je dit wellicht het liefst offline doet. Wil je jouw wensen bespreken met één van onze medewerkers? Maak dan een afspraak door te bellen naar: 0162-451852. Tuincentrum Oosterhout is er ook voor je in de moeilijke periodes. 

Overige artikelen bestellen bij Tuincentrum Oosterhout

Woon je in de buurt van Oosterhout? Dan is het ook mogelijk om producten online te bestellen via onze Click & Collect webshop. Je kunt de bestelling afhalen of tegen een kleine vergoeding brengen we de producten bij jou thuis. Wil je langskomen in onze winkel? Je kunt online een winkelbezoek bij ons inplannen. Zo kun je onder andere producten voor jouw huisdier kopen, tuingereedschap of meststoffen. Samen komen we er wel uit en zorgen wij ervoor dat jij de producten in huis krijgt. 

Bestel nu telefonisch bij Tuincentrum Oosterhout Maak een winkel afspraak

Ondanks de rare situatie waar iedereen zich in bevindt, hopen wij iedereen snel weer te mogen ontvangen. Op de buitenverkoop wordt natuurlijk 1,5 meter afstand gehouden en is het mogelijk om op een veilige manier toch nog planten en bloemen te kopen in Oosterhout. 

Nieuwsbrief