Lunchroom Oosterhout

De leukste lunchroom van Oosterhout en omgeving? Dat is toch zeker wel ‘De Proeftuin’ in Tuincentrum Tuincentrum Oosterhout. U geniet hier dagelijks van een kopje koffie met vers gebak, maar u kunt ook langskomen voor een complete lunch. Eten in onze lunchroom is perfect te combineren met een bezoekje aan ons tuincentrum in Oosterhout. Zo kunt u tussen het winkelen door even op adem komen.

Tuincentrum met lunchroom in Oosterhout

Menu lunchroom Oosterhout

KLIK HIER voor onze menukaart

Een ruime keuze aan heerlijke gerechtjes dus! Heeft u speciale dieet- of allergiewensen? Geef dit dan even aan ons door en wij houden hier rekening mee.

Koffie met wat lekkers

Ook voor de kleine trek kunt u terecht in onze lunchroom in Oosterhout. Neem een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje. Wij maken voor u: een chocoladebol met slagroomvulling, appeltaart, Dyonaise gebak of een gevulde koek. Let op: we hebben niet elke dag hetzelfde aanbod gebak.

Tuincentrum Oosterhout

In onze lunchroom geniet u van heerlijke lekkernijen, maar er is nog veel meer te zien in Tuincentrum Oosterhout. U vindt hier namelijk alles voor huis, tuin & dier! Om het u makkelijk te maken, hebben we ons assortiment overzichtelijk verdeeld over rijken, zoals het BuitenRijk, het BinnenRijk en het SfeerRijk. Wij staan altijd voor u klaar met advies over tuin en interieur.

Kom langs bij onze lunchroom in Oosterhout

Combineer uw bezoekje aan ons tuincentrum dus met een lekkere lunch in onze lunchroom of kom zomaar eens bij ons langs. In onze proeftuin eet u tussen het groen en dit maakt het natuurlijk nog aantrekkelijker. Voor de kids hebben we een kinderhoek, waar zij heerlijk kunnen spelen. Wij zijn 7 dagen per week geopend

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief