Lemax

De Lemax artikelen zijn ieder jaar weer een ontzettend leuke uitdaging om mooi neer te zetten in ons tuincentrum te Oosterhout. Ook dit jaar maken wij zelf een Lemax kerstdorp, zodoende bieden we je de nodige inspiratie om zelf aan de slag te gaan met het ruime aanbod Lemax artikelen. Vanaf 1 november is onze kerstshow klaar en kun je de Lemax huisjes komen bekijken. Dit is een zeer goede aanvulling op de standaard kerstversiering, die je kunt uitbreiden met verlichting en bewegende elementen. Zo'n kerstdorp dat echt tot leven komt voegt uiteraard een hoop toe aan de kerstsfeer bij jou thuis! 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Lemax artikelen kopen

Sinds de oprichting van Lemax in 1990 zijn er ontelbaar veel producten op de markt gekomen. Van kersthuisjes tot personages tot beplanting, de kerstdorpen van Lemax zijn altijd even gedetailleerd en compleet. Lemax blijft vernieuwen en verrassen met de collecties die zij ieder jaar weer uitbrengen. De producten zijn over de hele wereld te verkrijgen en bieden inmiddels een kwart eeuw plezier aan de consument bij het samenstellen van hun eigen Lemax-wereld. De kerstdorpen zorgen niet alleen voor een prachtig plaatje en toevoeging aan de kerstsfeer in huis, maar ook voor de knutsel liefhebbers bezorgt Lemax elk jaar weer een groot genot.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Bekijk de Lemax collectie op onze kerstshow

De Lemax afdeling is ieder jaar een belangrijk onderdeel van onze kerstshow. En wij willen natuurlijk elk jaar vernieuwing brengen voor de bezoekers en dat lukt goed met de nieuwe collectie van Lemax. Van heel veel mensen weten we dat Lemax een hobby geworden is die ieder jaar terug keert. Uitbreiding is mogelijk want er komen elk jaar weer nieuwe onderdelen bij! De jaarlijkse collectie bestaat uit onder andere:

  • Personages
  • Huisjes
  • Voertuigen
  • Natuur
  • Bewegende elementen en verlichting

In ons tuincentrum staan alle producten in dozen voor je klaar, zodat je gemakkelijk jouw eigen kerstdorp compleet kunt maken. Kom bij ons langs op de kerstshow om de diverse mogelijkheden te bekijken en vind prachtige nieuwe toevoegingen voor jouw kerstdorp! 

De mooiste verlichting voor je Lemax kerstdorp!

Een sfeer impressie van de Lemax collectie

Het assortiment van Lemax is zeer divers en wordt jaarlijks uitgebreid. Het assortiment kenmerkt zich door verschillende thema's en series waar binnen er vele elementen zijn om zelf je eigen dorp samen te stellen. Het is een onwijs leuk proces om zelf onderdelen bij elkaar te kiezen en verrassende combinaties te maken. Bekijk de video hieronder voor een kleine sfeer impressie van de Lemax collectie!

 

 

 

Tot ziens bij Tuincentrum Oosterhout voor Lemax en meer kerstdecoratie

Je bent op onze kerstshow aan het juiste adres voor je Lemax kerstdorp, maar uiteraard ook voor kerstbomen en kerstverlichting. Zo vind je op onze kerstshow alles wat je nodig hebt voor een prachtige kerst. De laatste trends, de mooiste versieringen, een uitgebreide Lemax collectie en uiteraard een fijne kerstsfeer; bij Tuincentrum Oosterhout ben je aan het juiste adres! Bekijk hieronder de route naar ons tuincentrum, waar je van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bent. 

 

Nieuwsbrief