Graszoden Brabant

Voor het grootste aanbod van graszoden in West Brabant bent u bij Tuincentrum Oosterhout op het juiste adres. Centraal gelegen rond Rijen, Breda, Raamsdonksveer en Dongen vindt u bij ons de meeste keus uit diverse soorten graszoden in West Brabant.

Verschillende graszoden in Brabant

Als u een gazon in uw tuin wilt (laten) aanleggen kunt u kiezen voor verschillende soorten graszoden. Waar wilt u het gras voor gaan gebruiken? Wordt het een gazon waar uw kinderen op kunnen spelen of wilt u een mooi en goed onderhouden stukje siergras? Als een van de grootste tuincentra van West Brabant hebben wij diverse soorten gras in ons assortiment. Daarnaast vindt u alles voor uw tuin in op onze buitenafdeling in Brabant; van tuinhout en graszoden tot bestrating. Bij goed onderhoud hoort ook goed grasgereedschap. Denk aan grasmaaiers, grasscharen of grastrimmers. Maar uw graszoden hebben ook bescherming nodig tegen onkruid en insecten. Bekijk snel onze webshop

Een mooi gazon van Tuincentrum Oosterhout

Op onze website vindt u informatie over het aanleggen van en het onderhoud aan graszoden. Als u nog specifieke vragen heeft over graszoden kunt u natuurlijk ook altijd langskomen in ons tuincentrum te Oosterhout in West Brabant. Of neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord! 

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief