Dierenwinkel Raamsdonksveer

Op zoek naar een dierenwinkel nabij Raamsdonksveer? In het meer dan 7000 m2 grote tuincentrum Tuincentrum Oosterhout vindt u de meeste complete dierenwinkel van de omgeving. Of u nu op zoek bent naar het juiste voer voor uw hond of kat of een ruime kooi waar uw konijn niet uit kan ontsnappen; u vindt het allemaal bij onze dierenwinkel nabij Raamsdonksveer. We verkopen topmerken, zoals Lief!.

Grootste dierenwinkel nabij RaamsdonksveerRuime dierenwinkel nabij Raamsdonksveer

In onze overzichtelijke dierenwinkel nabij Raamsdonkveer kunt u bijvoorbeeld terecht voor alle soorten dierenvoer, vissenkommen, benches en vogelkooien, maar ook voor speeltjes en de verzorging van uw hond of kat. Hieronder vindt u meer informatie per huisdier:

 

Laat u adviseren in onze dierenwinkel dichtbij Raamsdonksveer

Bij ons vindt u niet alleen alle benodigdheden om uw huisdier gezond en gelukkig te houden, maar wij geven ook gratis advies over uw huisdier. Onze deskundige medewerkers staan klaar in onze dierenwinkel nabij Raamsdonksveer om al uw vragen te beantwoorden. Vaak weten mensen niet goed waar ze aan beginnen wanneer ze een huisdier aanschaffen. Ze laten zich niet goed informeren en de verzorging van het dier valt hen vies tegen. Het welzijn van huisdieren gaat ons erg aan het hart en daarom geven wij gratis advies over de verzorging van honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels.

Vergeet de buitenvogels niet!

Wij houden ons niet alleen bezig met het welzijn van huisdieren, maar ook met het welzijn van dieren in de tuin, zoals buitenvogels. Houd altijd de vier v’s in gedachte: voorplanting, voedsel, veiligheid en variatie. Vogels moeten zich ongestoord kunnen voortplanten. Hang daarom een nestkastje of een vogelhuisje op. Kies een beschutte plek, waar katten niet bij kunnen komen. Een gevarieerde tuin is een veilige tuin voor vogels. Dit betekent dat er genoeg struiken, bomen, hoge en lage planten, hekjes en/of een vijver aanwezig zijn. U kunt ook een vogelbadje neerzetten. Al deze producten zijn te koop in ons tuincentrum. En natuurlijk koopt u in onze dierenwinkel nabij Raamsdonksveer ook allerlei soorten voer voor natuurvogels, zoals vetbollen, strooivoer, mezenbollen en pinda’s.

Dierbenodigdheden kopen nabij Raamsdonksveer

Kom naar Tuincentrum Oosterhout, dé dierenwinkel nabij Raamsdonksveer, Breda, Geertruidenberg en Dongen en verwen uw lieve huisdier. Loop ook even langs bij de overige afdelingen, waar u alles kan vinden op het gebied van planten, sfeerartikelen, tuinmeubelen en vijvers.

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

 

Nieuwsbrief