Bloemenwinkel Breda

Voor een bloemenwinkel in de omgeving van Breda kunt u terecht bij Tuincentrum Oosterhout. Wij hebben kant en klare boeketten voor u klaar staan, maar stellen ook met liefde een persoonlijk boeket samen. Wij zijn gespecialiseerd in arrangementen, zoals bruidsbloemen en rouwboeketten. Heeft u een speciale wens? Wij doen er alles aan om deze te vervullen!

Bloemenwinkel Breda: voor iedere gelegenheid

De bloemenwinkel van Tuincentrum nabij Breda biedt bloemstukken en boeketten Bloemenwinkel met groot aanbod nabij Bredavoor iedere gelegenheid. Onze bloemisten hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van speciale arrangementen, zoals:

  • Bruidsboeketten
  • Ander bruidswerk
  • Moederdagboeketten
  • Valentijnsboeketten
  • Boeketten voor Allerheiligen
  • Rouwstukken
  • Boeketten en bloemstukken op aanvraag

Wij ontwerpen graag uw bruidsboeket, maar ook bijvoorbeeld corsages of bloemstukken voor op tafel. Op deze manier kleden wij uw bruiloft prachtig aan. Voor rouwstukken gaan wij graag even met u zitten om uitgebreid uw wensen te bespreken. Een passend afscheid kan helpen bij de rouwverwerking en mooie bloemen horen hierbij. Onze bloemisten weten voor iedere gelegenheid wel iets moois te maken. U hoeft ons alleen uw wensen te vertellen!

Onze bloemenwinkel nabij Breda

Aan het begin van ons ruime tuincentrum in de buurt van Breda vindt u onze bloemenwinkel. Hier staan iedere dag kant en klare boeketten voor u klaar met de mooiste bloemen van het huidige seizoen. U pikt dus gemakkelijk snel een bosje bloemen mee. Als u op zoek bent naar een gepersonaliseerd boeket bent u iets meer tijd kwijt. Onze bloemisten stellen graag iets moois voor u samen. Kies de bloemen uit die u mooi vindt en zij combineren deze met andere mooie bloemen en levend groen. U kunt onze boeketten ook laten bezorgen in Breda en omgeving. Vraag hiernaar in de winkel of neem telefonisch contact met ons op. De levertijd is slechts één dag.

Tips van onze bloemist

Als u onze bloemen op de juiste manier verzorgt, kunnen deze tot wel twee weken lang mooi blijven! In onze bloemenwinkel nabij Breda geven we u graag tips over de verzorging. Het is allereerst heel belangrijk dat u de bloemen altijd in een schone vaas plaatst. Snijd de stelen schuin af. De uiteindes van de stelen kunnen namelijk zijn uitgedroogd, omdat ze even niet in het water hebben gestaan. U krijgt van ons altijd een zakje bloemenvoeding mee. Voeg dit toe aan het water. Blaadjes en bloemen die in het water hangen, kunnen het best worden afgeknipt, omdat dit rotting kan veroorzaken en dit is slecht voor de kwaliteit van het water. Ververs het water regelmatig en voeg dan ook nieuwe bloemenvoeding toe.

Kom langs bij onze bloemenwinkel in de buurt van Breda

Een mooi boeket laten samenstellen of heeft u misschien nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze bloemenwinkel bij de ingang van ons tuincentrum te Oosterhout!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

 

Nieuwsbrief