Valentijnsboeketten

14 februari is natuurlijk dé dag van de liefde. Op Valentijnsdag is het de perfecte dag om je geliefde te verrassen, met bijvoorbeeld mooi opgemaakte valentijnsboeketten! Dat kan dan bijvoorbeeld een bos rode rozen met wat groen zijn of een boeket met zijn of haar favoriete bloemen. Bij Tuincentrum Oosterhout ben je van harte welkom om het perfecte boeket uit te zoeken!

Bestelling telefonisch doorgeven

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Rozen op Valentijnsdag

Rode rozen staan symbool voor de liefde en daarom zien we op Valentijnsdag veel van deze kleur rozen. Rozen bestaan inmiddels al duizenden jaren en stralen echt klasse uit. Rozen worden dan ook wel de Koningin onder de bloemen genoemd. Bij Tuincentrum Oosterhout kun je bijvoorbeeld een mooie bos rode rozen aan je geliefde geven, of je kunt mooie rozen in een boeket laten verwerken. 

Iets anders dan een Valentijnsboeket geven? 

Op Valentijnsdag verras je jouw geliefde met een cadeau. Wat dacht je naast een prachtig Valentijnsboeket, bijvoorbeeld aan een bloeiende kamerplant, heerlijke huisparfum, woonaccessoires, zoals sierkussentjes of neem hem of haar mee op romantische diner. En bij een romantisch diner kunnen sfeervolle kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Ook voor kaarsen ben je in ons tuincentrum op het goede adres. Valentijn is ook de dag dat geheime liefdes hun harten laten spreken door bijvoorbeeld een Valentijnskaart of een mooie bos rode rozen te laten bezorgen. Valentijnskaarten en bloemen heeft Tuincentrum Oosterhout in overvloed!

Bloemen bestellen in Oosterhout

Wil je graag een Valentijnsboeket geven op 14 februari? Neem dan contact op met onze bloemisten van Tuincentrum Oosterhout. Dan kun je heel gemakkelijk jouw wensen doorgeven en gaan de bloemisten voor je aan de slag! Ons telefoonnummer is: 0162-451852 en je kunt jouw bestelling mailen naar: info@tuincentrumoosterhout.nl. We zien je bestelling graag tegemoet!

Bestelling telefonisch doorgeven

Nieuwsbrief