Bruidsboeketten

De mooiste bruidsboeketten in Oosterhout vind je natuurlijk bij Tuincentrum Oosterhout! Kom een langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken met een van onze bloemisten! Voor die dag in je leven wil je natuurlijk wel een bloemist die met je meedenkt!

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Een bruidsboeket kopen bij Tuincentrum Oosterhout

Een bruidsboeket kopen doe je (als het goed is) maar één keer en daarom zoel je een bloemist die er al zijn/haar tijd en liefde in stopt en luistert naar jouw wensen. Dit is iets dat onze bloembind(st)ers goed begrijpen en daarom vinden wij het belangrijk dat jouw wensen eerst goed in kaart worden gebracht. Wat zijn je lievelingskleuren, wat zijn je lievelingsbloemen, welke kleuren wil je terug laten komen in het bruidsboeket? Allemaal vragen waar wij graag jouw antwoord op willen hebben voordat wij aan de slag gaan. Nadat jouw wensen goed in kaart zijn gebracht gaan onze bloemkunstenaars voor je aan de slag met het maken van een prachtig bruidsboeket met verse bloemen. Ook de bruiloft boutonnières kunnen wij voor je verzorgen.

In 7 stappen je bruidsboeket kiezen

Stap 1: Maak een planning zodat alles op het juiste moment besteld en geleverd kan worden.
Stap 2: Inspiratie opdoen, maak collages van bruidsboeketten die je mooi vindt.
Stap 3: Kies de kleuren.
Stap 4: Wat mag het worden, een biedermeijer, waterval of misschien een andere vorm bruidboeket?
Stap 5: Kies je favoriete bloem, maar houd rekening met het seizoen!
Stap 6: Kies aanvullend bloemwerk.
Stap 7: Kom langs bij ons in Oosterhout om jouw wensen door te spreken.

Bloemen kopen voor jouw trouwlocatie in Oosterhout

Naast een mooi bruidsboeket is een mooie aankleding van de bruidslocatie misschien wel even belangrijk. Een paar mooie bloemstukken of bloemenkransen bij de entree, bloemen voor de bruidswagen, jij vraagt en wij draaien.

Vragen over de bloemen voor jouw trouwerij? 

Heb je vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke andere vraag dan ook, kom langs bij ons in het tuincentrum in Oosterhout om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op voor een afspraak.

Nieuwsbrief