Tuincentrum Dongen

Op zoek naar een tuincentrum nabij Dongen? Welkom bij Tuincentrum Oosterhout! Wij bieden u 7000 m2 aan tuinplezier. Naast alles voor uw tuin koopt u bij ons ook woonaccessoires, dierbenodigdheden en we hebben een uitgebreide bloemenwinkel. In ons tuincentrum nabij Dongen slaagt u altijd! De focus ligt bij ons op professioneel, ambacht, authenticiteit, inspiratie, respect en GROEN.

Tuincentrum nabij Dongen met een ruim assortimentCompleet tuincentrum nabij Dongen

Het assortiment van ons tuincentrum nabij Dongen is heel ruim. We verkopen onder andere:

  • Tuinplanten
  • Barbecues
  • Tuinmeubelen
  • Tuingereedschap
  • Bloemen
  • Vijverbenodigdheden
  • Alles voor uw huisdier
  • Nog veel meer; bekijk voorafgaand aan uw bezoekje aan ons tuincentrum nabij Dongen alvast het volledige assortiment.

Heeft u vragen over ons assortiment? Op iedere afdeling staat een deskundige medewerker voor u klaar. We hebben jarenlange ervaring met het inrichten en onderhouden van tuinen en kunnen u hier dus zeker mee helpen. Zorg bijvoorbeeld dat u een goede basis van groene tuinplanten legt. In de lente en zomer kunt u spelen met vrolijke eenjarige plantjes. Uw tuinmeubelen moeten natuurlijk goed combineren met uw tuintegels, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Tuincentrum helpt u om de juiste stijl voor uw droomtuin te bepalen.

Bloemenwinkel Tuincentrum bij Dongen

In ons 7000m2 grote tuincentrum nabij Dongen vindt u een uitgebreide bloemenwinkel. Iedere dag staan hier verse boeketten voor u klaar. U kunt ook een persoonlijk boeket laten samenstellen door een van onze bloemisten, zomaar of voor een speciale gelegenheid. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsboeketten en rouwstukken. Loop dus zeker even langs bij onze bloemenwinkel! U kunt de boeketten ook thuis laten bezorgen in de omgeving van Dongen.

Tuincentrum Tuincentrum in de buurt van Dongen

Heeft u nog vragen over ons assortiment? Kom dan even lang bij ons tuincentrum nabij Dongen. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder! Van maandag t/m zaterdag staan onze deuren vanaf 9:00 uur voor u open. Even bijkomen tussen het winkelen door? Dit kan onder het genot van een hapje en een drankje in onze lunchroom. U geniet hier van een heerlijk kopje koffie met een gebakje, maar ook van een uitgebreide lunch. Kom snel eens bij ons langs!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

 

Nieuwsbrief