Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Arctanthemum, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Ben je op zoek naar Arctanthemum arcticum? De Arctanthemum arcticum is ook wel bekend als Arctanthemum. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 30 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Arctanthemum arcticum? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Arctanthemum Wetenschappelijke naam: Arctanthemum arcticum Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Arctanthemum Familie: Asteraceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Nieuwsbrief