Kunstkerstbomen

Wil je een kunstkerstboom kopen in de omgeving van Oosterhout, Breda & Dongen? Dan is Tuincentrum Oosterhout dé winkel met het meest uitgebreide assortiment kunstkerstbomen in alle prijsklassen en met diverse A-merken, zoals Triumph Tree Royal Christmas en Black Box. Een kunstkerstboom heeft vele voordelen. Welke dat zijn? Dat vertellen we je graag. Lees snel verder!

 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Kunstkerstbomen in diverse maten en kleuren

Een kunstkerstboom is ideaal als je geen zin hebt in gedoe met uitgevallen naalden en het opruimen van een oude kerstboom. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum in Oosterhout vind je kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Van kleine bomen tot hele grote bomen van meer dan 2,50 meter. Of wat dacht je van kunstkerstbomen met of zonder kerstverlichting, decoratie of zelfs kerstbomen die ronddraaien op een plateau. Tegenwoordig zijn de kleuren van een kunstkerstboom ook erg verschillend. Naast de bekende groene kunstkerstboom vind je tegenwoordig ook zwarte kunstkerstbomen, witte kunstkerstbomen of rode kunstkerstbomen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: groen, zwart, wit of rood?

De voordelen van een kunstkerstboom

Heel wat jaren terug zagen kunstkerstbomen er nog vrij nep uit. Van een afstand kon men al zien dat het een neppe kerstboom was. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen, want kunstkerstbomen zijn niet meer van echt te onderscheiden. Dat heeft onder andere te maken van welke materialen de kunstkerstboom is gemaakt. Kunstkerstbomen hebben nog meer voordelen en die zetten we graag voor je even op een rijtje:

  • Er zijn varianten kunstkerstbomen waar de kerstverlichting al in is verwerkt. Dat is natuurlijk super handig, want zo hoef je niet meer met een los snoer aan de gang.
  • Een kunstkerstboom is misschien een wat duurdere aankoop, maar je hebt natuurlijk jarenlang plezier van deze kunstboom. Op langer termijn is het dan weer voordeliger.
  • Met een kunstkerstboom heb je vrijwel geen last van uitgevallen naalden én je hoeft de boom natuurlijk geen water te geven.
  • Na de feestdagen kun je de kunstboom gemakkelijk opruimen en deze bewaren in de bijgeleverde, stevige doos.

Kunstkerstboom van Triumph Tree opzetten

Triumph Tree is een gerenommeerd merk onder de kunstkerstbomen. Wil je dit jaar overstappen naar een kunstkerstboom? Neem de bomen van Triumph Tree dan zeker in je overweging mee! Deze kunstbomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en van hoogwaardige kwaliteit waar je jaren lang plezier van zult hebben. Goed om te weten is dat deze bomen zijn gemaakt van brandvertragende materialen die voldoen aan de Europese wetgeving. De kunstkerstbomen zijn gemakkelijk op te zetten. Kind kan de was doen!

De kunstkerstboom versieren

Wij hebben bij GroenRijk Oosterhout naast de kunstkerstbomen ook een ruim assortiment kerstversiering. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

  • Kerstboomverlichting
  • Kerstballen
  • Kerstslingers
  • Kerst sfeer producten, zoals decoratietakken, kerststukjes of een houten kerstboom

Kunstkerstbomen bekijken bij Tuincentrum Oosterhout

Kom vanaf 1 november naar Tuincentrum Oosterhout voor de mooiste kunstkerstbomen en om alvast de kerstsfeer te proeven in ons tuincentrum! Bij ons ben je op het juiste adres om kerstinspiratie op te doen.

Nieuwsbrief