Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koop je bij Tuincentrum Oosterhout. In de aanloop naar de Kerst toveren wij ons tuincentrum in Oosterhout om tot een sfeervol kerstparadijs. Je kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Onze kerstshow is vanaf 1 november klaar en hier vind je ieder jaar weer vele diverse decoraties en kerstversieringen, in verschillende stijlen, trends en uitvoeringen. Met een bezoekje aan ons tuincentrum ben je binnen korte tijd gegarandeerd klaar voor een mooie kerst periode! 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Kerstversiering bij Tuincentrum Oosterhout

Ben je op zoek naar de mooiste kerstversiering? Wij bieden een ruim assortiment kerstartikelen, denk aan: 

  • kerstbomen
  • kunstkerstbomen
  • kerstverlichting & versiering
  • Lemax kerstdorpen en diverse kerstcadeaus. 

Kerstdecoratie kopen bij GroenRijk Oosterhout

De kerstversiering trends van 2022

Ieder jaar zien wij weer andere trends terugkomen op het gebied van kerstdecoratie. Bepaalde kleuren, stijlen en materialen voeren dan de boventoon en zijn dan ook veel terug te zien op onze kerstafdeling. Ook de trends van 2022 zijn weer veelbelovend voor een prachtige kerst. Dit jaar zien we de winterse kersttrend veel terug komen, waarbij je kunt denken aan de kleuren en stijl geïnspireerd op de noordpool. Iglo's, eskimo's, ijsschotsen en andere winterse elementen komen veel terug in de decoratie. Voor de laatste trends, kleuren, materialen en stijlen van dit moment ben je bij ons aan het juiste adres! 

Kerstversiering van diverse merken 

De kunstkerstbomen zijn van o.a. Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas.  Verder verkopen wij de gezellige Lemax kersthuisjes en andere figuren! Onderdeel van onze kerstversiering afdeling is uiteraard het kerstdorp dat wij jaarlijks weer volledig opbouwen, waar je al je inspiratie kunt vinden voor jouw eigen Lemax kerstdorp. Er zijn jaarlijks weer nieuwe toevoegingen en uitbreidingen van de collectie, waarmee jouw dorp steeds uitgebreider en realistischer wordt. Zo zijn er vele collecties waar jaarlijks weer moderne toevoegingen aan worden gedaan. De nieuwste toevoegingen en laatste ontwerpen kun je bewonderen in ons tuincentrum! 

Kerstversiering GroenRijk Oosterhout

Kies je voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom?

Ons buitenterrein staat vanaf 16 november ook VOL met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen! Kies je dit jaar liever voor een kunstboom? Dat kan natuurlijk ook, uiteraard vind je bij ons vele diverse kunstkerstbomen in het tuincentrum in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ook kunstkerstbomen verkrijgbaar inclusief kerstversiering, zelfs met sneeuw, of in diverse kleuren! 

Bezoek Tuincentrum Oosterhout voor jouw kerstdecoratie voor 2022!

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum voor de laatste kersttrends en al jouw kerstbenodigdheden van 2022. Geruime tijd voor kerst toveren wij ons tuincentrum al om tot een waar kerstparadijs. Kom gezellig bij ons langs, proef de sfeer en vind eindeloze inspiratie voor een prachtige kerst. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en ben je uiteraard van harte welkom! Bekijk de snelste route naar ons tuincentrum onderaan de pagina, dan zien we je graag tegemoet in het tuincentrum. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0162-451852, of stuur een e-mail naar: info@tuincentrumoosterhout.nl. 

Kerstversiering Royal Christmas  Kunstkerstboom Oosterhout  Lemax kerstdorp

 

Nieuwsbrief