Glas

Glas is prachtig om een boeket bloemen in te plaatsen. Maar ook voor kamerplanten die weinig aarde nodig hebben is glas goed geschikt. Bij Tuincentrum Oosterhout verkopen wij verschillende producten van glas waaronder:

  • Windlichten 
  • Vazen
  • Kandelaars
Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Windlichten van glas

Met de glazen windlichten die wij verkopen in ons tuincentrum wordt de sfeer in de huiskamer nog beter. Tuincentrum Oosterhout verkoopt windlichten van glas in allerlei formaten en vormen, er zit er altijd wel één voor jou bij. De windlichten van glas uit ons assortiment zijn ideaal om neer te zetten op een bijzettafel of de eettafel. Het licht komt op een mooie manier door de windlichten heen, waardoor er een mooi effect ontstaat. 

Vazen van glas

De vazen van glas zijn prachtig met een vrolijk boeket erin. Het heldere glas uit ons assortiment heeft een luxe uitstraling, terwijl wij ook vazen van gerecyclede groen glaswerk verkopen. Deze hebben een wat huiselijke uitstraling en passen, net als het heldere glas, perfect in ieder interieur. De glazen vazen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. Voor grote en kleine boeketten dus! Maar heb je er wel eens aan gedacht om een plant in een glazen pot of vaas te plaatsen? Ook dit staat prachtig. Denk dan bijvoorbeeld aan een Orchidee in een glazen pot. 

Glazen bloempotten | Tuincentrum Oosterhout

Kandelaars van glas

Glazen kandelaars zijn perfect om te gebruiken tijdens een romantisch diner. Ze stralen luxe en romantiek uit en geven net dat extra beetje sfeer aan de huiskamer. Het licht van de kaarsen fonkelt door de glazen kandelaars heen en dit geeft een warm gevoel in huis. Ook onze glazen kandelaars zijn te koop in het luxe helder glas en het gerecyclede groene glas. Wil je naast een prachtige glazen kandelaar nog meer mooie woonaccessoires voor in huis? Ook voor woonaccessoires ben je bij Tuincentrum Oosterhout aan het goede adres. Ben je op zoek naar kaarsen voor in de glazen kandelaar? Ook voor prachtige kaarsen kun je bij ons terecht. 

Vragen over ons assortiment glas

Mocht je vragen hebben over ons assortiment glas, dan kun je gerust eens langskomen in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Den Hout, Hespelaar en Stuivezand. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte glazen vaas voor bij jouw bloemen of planten. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Ook kunnen onze medewerkers vragen via de e-mail, telefoon of het contactformulier beantwoorden. Tot snel bij Tuincentrum Oosterhout!

Nieuwsbrief