Kleding Caractique

Caractique: Kleding die je nergens vindt, kun je bij ons kopen. 

Caractique is op 1 januari 2010 opgericht, de naam is ontstaan uit de (Franse) woorden caractere en boutique. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op homeparty's, de betere braderieën en markten. Vanaf april 2010 ontstond er een samenwerking met Tuincentrum Oosterhout, toen nog gevestigd aan de Leijsendwarsstraat te Oosterhout. Bij de opening van het nieuwe pand van Tuincentrum Oosterhout aan de Damweg 7 werd ons de mogelijkheid geboden om een winkel te openen binnen het pand van Tuincentrum Oosterhout, het 'shop in shop' principe. Intussen is Caractique (men noemt het 'het winkeltje') een begrip geworden.

  • Caractique bied je een unieke en betaalbare collectie damesmode, parfum,  accessoires en cadeautjes. 
  • Wij streven naar een optimaal actuele collectie en bezoeken daarom regelmatig beurzen in Frankrijk, Italië, Duitsland en natuurlijk Nederland.
  • Een goede prijs/kwaliteitverhouding, een degelijk advies en een uitstekende service vinden wij belangrijk.
  • Indien gewenst komen wij bij je thuis, je kunt dan rustig een door jou gekozen selectie (met of zonder advies) passen. 
  • Een gezellig avondje met familie, vriendinnen of collega's. Homesales is dan een prima oplossing, in een door jou gekozen locatie presenteren wij je onze collectie. 

Bel voor informatie of een afspraak, 06-46437501.

Naast sieradenreparaties verzorgen wij ook kledingreparaties, ook voor lederen kleding.  Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvende offerte.  

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Nieuwsbrief