Kerstmarkt Breda

Kerstmarkt bezoeken in de omgeving van Breda? Dan moet u zeker eens langskomen bij de kerstmarkt van Tuincentrum Oosterhout. In de aanloop naar Kerst toveren wij ons tuincentrum om in een paradijs voor kerstliefhebbers. De nieuwste trends op het gebied van kerstversiering, maar ook klassieke kerstversiering staan dan voor u uitgestald, verspreid over diverse afdelingen. Lichtjes, kerstballen en Lemax huisjes; op onze kerstmarkt nabij Breda vindt u het allemaal!

Wat koopt u allemaal op onze kerstmarkt in de buurt van Breda?

Als u tegen het eind van het jaar binnenloopt in ons tuincentrum weet u gewoon niet wat u ziet. Alles isComplete kerstmarkt nabij Breda prachtig versierd en ons aanbod kerstversiering is enorm. Zo verkopen wij onder andere:

  • Kerstversiering
  • Kerstverlichting
  • Ballen & pieken
  • Kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Lemax kersthuisjes
  • Nog veel meer; kom langs in ons tuincentrum voor het gehele assortiment.

Versier uw huis dit jaar van binnen én buiten met de leukste versieringen en kerstverlichting in wit, geel en alle kleuren van de regenboog. Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken. In ons kerstbomenbos staan topkwaliteit sparren, zoals de Nordmann-spar voor u klaar. Maar misschien koopt u liever een boom die meerdere jaren meegaat. Dan moet u eens kijken naar onze kunstkerstbomen. Voor onze groene kunstkerstbomen zijn mallen gebruikt van echte takken, waardoor ze net echt lijken. We hebben ook bomen in kleuren als rood, roze, wit, blauw en met glitters.

Kerstshow Lemax huisjes nabij BredaLemax op onze kerstmarkt nabij Breda

Waar u ook zeker even langs moet lopen, is onze kerstshow van Lemax kersthuisjes. Combineer verschillende huisjes en bouw zo een volledig kerstdorp. Naast standaardhuisjes koopt u bij ons poppetjes, boompjes, grote gebouwen, zoals een kerk of winkelcentrum en allerlei originele toevoegingen, zoals kermisattracties. Versier uw kerstdorp met mos, steentjes en nepsneeuw om het geheel wat realistischer te maken.

Vuurwerkverkooppunt omgeving Breda

Tegen het eind van het jaar vindt u bij Tuincentrum Oosterhout niet alleen de leukste kerstmarkt in de omgeving van Breda, maar ook een vuurwerkverkooppunt met topkwaliteit vuurwerk. U koopt bij ons zowel knalvuurwerk als siervuurwerk. Bestel uw vuurwerk tegen het eind van het jaar alvast online, dan weet u zeker dat het niet uitverkocht is.

Kom langs op onze kerstmarkt dichtbij Breda

Woont u in de omgeving van Breda? Dan is onze kerstmarkt echt een must see! Wij kiezen ieder jaar een leuk thema dat de rode draad is van onze markt. In 2017 was dit bijvoorbeeld ‘ botanische Kerst’  en genoot u van mooie kerstversiering waar de natuur centraal stond. Natuurlijk verkopen wij ook altijd traditionele kerstversiering in rood, groen, goud en zilver. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij uw zoektocht naar de leukste kerstartikelen. Kom tegen het eind van het jaar dus langs op onze kerstmarkt in de buurt van Breda!

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief