Bestrating Oosterhout

Op zoek naar bestrating  voor uw tuin nabij Oosterhout? Bij Tuincentrum Oosterhout vindt u een ruim assortiment bestrating. Samen vinden we de juiste bestrating voor uw tuin. Misschien wilt u een hele natuurlijk sfeer neerzetten. Dan is natuursteen geschikt. Natuursteen is tegenwoordig heel populair in de Nederlandse tuin en er bestaan verschillende soorten. U kunt in ons tuincentrum ook terecht voor tips en adviezen over de aanleg en het onderhoud van bestrating.

Tuincentrum Oosterhout: alles voor uw tuin, waaronder bestrating

Op zoek naar de juiste bestrating voor uw tuin in Oosterhout

Het begint allemaal met een omschrijving van de sfeer die u graag neer wilt zetten. Met natuursteen en hout creëert u een hele natuurlijke sfeer. Tegels van rubber of beton zorgen voor een strakkere uitstraling. De kleur bepaalt ook sterk de sfeer. Wat vindt u mooier; donkere of lichte tegels? Vervolgens kunnen we gaan kijken naar de uitwerking. De tegels kunnen recht naast elkaar worden gelegd, maar we kunnen ook op zoek gaan naar een origineel patroon. Of combineer grote tegels met een pad van grind of split. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Diverse soorten bestrating bij Tuincentrum Oosterhout

Wij verkopen onder andere:

  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • Betontegels
  • Bakstenen
  • Terrastegels
  • Tegels van rubber
  • Grind, split en zand
  • Klinkers
  • Grastegels

In ons tuincentrum in Oosterhout kunt u de verschillende soorten bestrating met elkaar vergelijken.

Tips bij het leggen van tuintegels in de omgeving van Oosterhout

Of u de bestrating nou gaat laten leggen of dat u het zelf gaat doen; tips zijn altijd handig. Zo kunt u een oogje in het zeil houden. Het is belangrijk om te weten dat de basis van elke betegelde tuin een goede fundering is. Hoe minder draagkrachtig de bestaande ondergrond, hoe dikker de funderingslaag. Een funderingslaag bestaat doorgaans uit twee lagen: een onderlaag en een afwerklaag. De onderlaag bestaat uit grove stenen en de bovenlaag uit zand. Gebruik piketpaaltjes of draadpennen om de contouren uit te zetten. Vergeet niet om de bestrating te laten aflopen, voor een goede afwatering. Nadat u de opsluitbanden heeft geplaatst, kunt u de tegels leggen. Dit is slechts een globaal stappenplan, want u zult bij de ene tuin moeilijkheden tegenkomen die er bij de andere tuin niet zijn. U kunt het werk altijd overlaten aan een specialist!

Bestrating kopen in Oosterhout?

Op zoek naar bestrating in de buurt van Oosterhout? Kom dan eens langs in ons uitgebreide tuincentrum.

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief