Bestrating Breda

Op zoek naar bestrating  voor uw tuin in de omgeving van Breda? Bij Tuincentrum Oosterhout koopt u diverse soorten bestrating. Welke sfeer gaat u neerzetten? Natuursteen zorgt bijvoorbeeld voor een hele natuurlijke uitstraling. Deze stenen zijn tegenwoordig erg populair in de Nederlandse tuin. U kunt in ons tuincentrum ook terecht voor tips en adviezen over de aanleg en het onderhoud van bestrating.

Bestrating kopen in de buurt van Breda

De juiste bestrating voor uw tuin nabij Breda

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste bestrating voor uw tuin in Breda. Bedenk eerst welke sfeer u graag neer wilt zetten. Natuursteen of hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling, maar misschien wilt u dat het er allemaal heel strak uitziet. Dan zijn tegels van rubber of beton geschikt. De kleur is ook sfeerbepalend. Lichte tegels geven uw tuin een hele andere uitstraling dan donkere tegels. Tuintegels kunnen strak en recht naast elkaar worden gelegd, maar ook in een origineel patroon. Of combineer grotere tegels met een pad van grind of split.

Diverse soorten bestrating bij Tuincentrum Breda

In ons tuincentrum in Breda koopt u diverse soorten bestrating. Wij verkopen onder andere:

  • Natuursteen
  • Bakstenen
  • Keramische tegels
  • Betontegels
  • Tegels van rubber
  • Terrastegels
  • Klinkers
  • Grind, split en zand
  • Grastegels

In ons tuincentrum in de buurt van Breda kunt u de verschillende soorten bestrating met elkaar vergelijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Onderhoudstips voor tuintegels

De meeste bestrating die wij verkopen zijn gemakkelijk te onderhouden. Het is belangrijk om alleen te reinigen met schoon water. Synthetische reinigingsmiddelen kunnen uw tuintegels beschadigen. Algen en mossen tasten vaak de bestrating aan, vooral als de tegels in de schaduw liggen. Reinig uw tegels altijd met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Wij geven u hier graag advies over in ons tuincentrum nabij Breda. Ook voor advies over de aanleg van uw tegels kunt u bij ons terecht.  

Bestrating kopen in de buurt van Breda?

Op zoek naar bestrating in de buurt van Breda? Kom dan eens langs bij Tuincentrum in Oosterhout. Wij helpen u bij het vinden van de juiste bestrating voor uw tuin. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen. Ook voor andere tuinartikelen, zoals tuinmeubels bent u bij ons aan het juiste adres. Tuincentrum Oosterhout is een zeer compleet tuincentrum. 

 

Tuincentrum Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout
 

Telefoonnummer: 0162-451852
info@tuincentrumoosterhout.nl

Nieuwsbrief